VELIKO SLAVLJE U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Javno podelio radosne vesti, stižu čestitke sa svih strana!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković danas ima razlog za veselje!

VELIKO SLAVLJE U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA: Javno podelio radosne vesti, stižu čestitke sa svih strana!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Promo

Zadruga

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Marković podelio je na svom Instagram profilu lepe vesti sa svojim brojnim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži. 

Naime, njegov rođeni brat Mićko Marković danas slavi rođendan, a Marko je odlučio da mu se javno obrati i uputi emotivnu čestitiku. Bivši zadrugar podelio je njihovu zajednučki sliku uz koje je napisao dirljive reči. 

- Rođeni moj, da si mi živ i zdrav još 100 godina. Neka ti Bog podari ono što ti ja želim - glasila je njegova poruka koju je uputio bratu na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković čestitao bratu rođendan

Inače, Marko je nedavno razvezao jezik o bivšoj devojci Staniji Dobrojević i pirnzao da je shvatio da je tri godine bio u pogrešnom odnosu sa njom. 

- Pa s obzirom da poslom kojim sam se bavio, a to je tad najviše bio modeling i razno razna snimanja, ona je bila protivnik toga i još mnogih stvari kojima sam hteo da se bavim, onda je to trebalo nadoknaditi, a ne da sad priča kako me izdržavala, jer od svoje osamnaeste godine zarađujem sam za sebe. Ja se sad bunim protiv nečega što oćeš ti da radiš, okej ja se bunim, onda ću ja da ti to nadomestim na neki način. Od mene je imala, kao i svaka moja devojka podršku za sve što je htela da radi, dok sa druge strane nije bilo tako. Tako da sam shvatio da sam tri godine bio u pogrešnom odnosu - ispričao je Marković za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading