"COKA JE SAUČESNIK, ČEKA ULAZAK ANE ĆURČIĆ" Jelena i Ivan Marinković UNIŠTILI Nikolu Lakića uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar i njegova supruga razvezali jezik o aktuelnom učesniku "Elite"!

"COKA JE SAUČESNIK, ČEKA ULAZAK ANE ĆURČIĆ" Jelena i Ivan Marinković UNIŠTILI Nikolu Lakića uživo na Pinku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, RED TV Printscreen

Voditelji Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi su u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostili bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića i njegovu suprugu Jelenu. Njih dvoje su prokomentarisali Nikolu Lakića i njegovo ponašanje, kao i "nož u leđa" koji im je zabio.

- Lakić je rekao da ne vređa žene, pa su onda ljudi koji se bave klipovima na instagramu napravili klip gde se on u drugom rijalitiju maklja sa ženom. Lakić k*kić je ozbljno smeće i loš čovek ispao. Niko me nikad ovako nije napravio budalom. Sve je to hinjski - rekla je Jelena.

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Jelena i Ivan Marinković

- Šta misliš što je to uradio? - pitao je Panda.

- Ovo je previše zabavna emisija da bismo pričali o tome. Zamisli koliko smo bili bliski, stavrno smo bili i ja danima govorim da mi je bezveze što njegovu ženu moram da pominjem, ali ona je u svemu tome unutra bila. Tu moramo da se vratimo na priču Ane Ćurčić i Zvezdana kad sam je optužio da je saučesnik u delu, jer kad tvoj muž ide u krivično delo, a ti ga ne zaustaviš, što znači da je Coka saučesnik - dodao je Ivan.

- Nije on iskoristio samo Ivana, iskoristio je i Anu Ćurčić. On je hteo da se pročuje da je imao intimne odnose sa Anom. On je svaki dan kontradiktoran i ima novu priču - nadovezala se Jelena.

- On se nada ulasku Aninom - rekao je Ivan.

Republika

Foto: RED TV Printscreen

Jelena i Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading