ŠOK BOMBA VEČERAS ULAZI U "ELITU": Ulazi sa DOKAZIMA da uništi BIVŠU, OVO je njegov pakleni plan!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ko večeras ulazi u Elitu, pakleni plan će promeniti tok rijalitija!

ŠOK BOMBA VEČERAS ULAZI U "ELITU": Ulazi sa DOKAZIMA da uništi BIVŠU, OVO je njegov pakleni plan!

Foto: pink.rs

Produkcija rijalitija ,,Elita 7" najavila je večeras vanredno ubacivanje, pored emisije pitanja novinara, a Republika ekskluzivno saznaje da će večeras ući ni manje, ni više nego brat Lune Đogani - Adam Đogani

Naime, izvor blizak Adamu otkriva za naš portal da je on potpisao ulazak u ,,Elitu", te da jedva ček da se suoči sa Milicom Veličković, sa kojom je spavao samo nekoliko dana pred početak. Mi smo pokušali da kontaktiramo Adama, ali on se nije odazvao na naše pozive, te smo stupili u kontakt sa njegovim drugom, koji nam je otkrio kompletan plan njegovog ulaska. 

Foto: REDTV Printscreen

Adam Đogani

 

- Istina je da Adam večeras ulazi, ne kao gost, već kao takmičar! Adam je spreman da večeras uđe u Elitu, da napravi haos sa Milicom, budući da su njih dvoje spavali dva, tri dana pred početak rijalitija. Sada će sve izneti na videlo, čitav njihov odnos, sve će ispričati što zna o Milici, ali i još dve takmičarke, koje se nisu toliko istakle - govori izvor za Republiku blizak Adamu i nastavlja:

Foto: ATA Images

Adam Đogani i Milica Veličković

 

- On je vrlo tajanstven i neće mnogo da otkriva, ali kaže da je pripremio i dokaze, koji će izaći čim bude trebalo, da ja alarmirao ljude koji će voditi njegov Instagram, sve šta bude trebalo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading