VRELE SCENE DIREKTNO ISPRED KAMERE: Teodora Balzak pokazala Crnogorcu svoja umeća pred punom sobom!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par konačno pronašao način da zakopa ratne sekire.

VRELE SCENE DIREKTNO ISPRED KAMERE: Teodora Balzak pokazala Crnogorcu svoja umeća pred punom sobom!

Foto: Republika.rs

Teodora Balzak i Nikola Bukilić nedavno su dali još jednu šansu svom ljubavnom odnosu, koji su do sad više puta prekidali zbog ozbiljnih turbulencija i žestokih svađa. Izgleda da se sad slažu mnogo bolje nego ranije i da su uspeli da pronađu zajednički jezik. 

Naime, sinoć su u Beloj kući održane "Nominacije", a njih dvoje su iskoristili to vreme da se bolje upoznaju i da obave ozbiljan razgovor o svom odnosu, kao i da razmenjuju nežnosti. Teodoru je zanimalo da li Bukilić može da promeni neke stvari kod sebe kako bi im odnos bio još bolji, ali i zbog čega mu je pukla prethodna veza koju je imao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak i Nikola Bukilić Elita

- Voleo bih kada bih mogao kod sebe da promenim neke stvari, ali ne mogu...Razmišljam u prazno kao tele. Iz svog iskustva ti pričam, ne pričam ti napamet. Iz sličnih razloga, tada sam preterivao u nekim stvarima, za koje sada ne bih. Uglavnom, to je osoba koju sam najviše voleo u životu i kada nisam tada bio spreman da promenim neke stvari u životu, onda...Svačega je tu bilo i dobrog i lošeg, svega - govorio je Nikola. 

Njih dvoje su nakon toga počeli da razmenjuju strastvene poljupce direktno ispred kamere u dnevnoj sobi i svih svojih cimera. Stanari Bele kuće od prvog dana govore da je hemija između Nikole i Teodore očigledna i uvereni su da će tokom celog rijalitija biti zajedno, a ostaje da pratimo da li će se njihove reči obestiniti. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak i Nikola Bukilić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading