BEBICA I TEODORA OSMISLILI PAKLENI PLAN DA UNIŠTE MILJANU KULIĆ! Takijeva mala sve "zakuvala", Macanović spreman da dokrajči bivšu!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila je sve o Teodori Delić i njenom odnosu sa Bebicom.

BEBICA I TEODORA OSMISLILI PAKLENI PLAN DA UNIŠTE MILJANU KULIĆ! Takijeva mala sve "zakuvala", Macanović spreman da dokrajči bivšu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dalila Dragojević ugostila je prijateljicu i rijaliti cimerku, Marijanu Zonjić, pa sa njom prokomentarisala dešavanja u Eliti, a mnogi učesnici se nisu dobro proveli:

- Bebica se nije ponašao ovako. Nama je Bebica bio najbolji drug, i kada smo se družili nije bio ovakav. On je voleo Miljanu, ali otkad se zaljubio u Teodoru Delić potpuno je drugačiji, čak poziva druge učesnike na diskvalifikaciju Miljane, naziva je najgorim pogrdnim imenima. Kao što je Zorica Marković rekla, ispada kao da je iskoristio Miljanu - rekla je Dalila.

Republika

Foto: E stock

 

 

- Nije jedini, svi dosadašnji momci su je iskoristili zarad boljeg plasmana. Ko bi znao za Bebicu da nije bilo Miljane? Ovo sa Bebicom i Teodorom je nju psihički uništilo - odgovorila je Marijana. 

- Nemaš lepo mišljenje o Teodori Delić? - pitala je Dragojevićeva.

Republika

Foto: shutterstock, youtube.com/RTV Pink Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Podseća me na današnji tip devojaka - splavarušu. Zna se da je bila sa Takijem, a sada na sva usta priča kako to nije tačno. Mislim da se njoj Bebica uopšte ne sviđa, nego da joj imponuje što je u centru pažnje, jer drugačije nije uspela samostalno da se istakne - zaključila je Zonjićeva za emisiju "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading