"ZVEZDAN NASILNIK NIJE TUKAO SAMO MENE!" Ana Ćurčić rešila da raskrinka bivšeg, otkriće koje je sve žene prebio!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka tvrdi da nije prva prema kojoj je Slavnić bio nasilan, već da je to radio i drugim devojkama pre nje.

"ZVEZDAN NASILNIK NIJE TUKAO SAMO MENE!" Ana Ćurčić rešila da raskrinka bivšeg, otkriće koje je sve žene prebio!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić, koja se našla u centru skandala u "Zadruzi 6" kada ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno ostavio i započeo ljubavnu vezu sa 20 godina mlađom Crnogorkom Anđelom Đuričić, tvrdi da će tek otkriti sve žene koje je sin slavnog košarkaša Zorana Moke Slavnića i pre nje tukao.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić progovorila o bivšem partneru Zvezdanu Slavniću

Naime, Ćurčićka se oglasila putem uživo prenosa na društvenoj mreži Instagram, gde je govorila o gorućim temama, negativnim komentara i navodnom pomirenju s Acom Bulićem, a bivšeg partnera Zvezdana nije želela preterano da komentariše. Jedino je imala potrebu da istakne da postoje i druge devojke prema kojima se ponašao nasilno, kao i prema njoj.

- Ne zanimaju me rijaliti-fanatici. Zvezdan Slavnić je jedan veliki nasilnik i nisam prva žena koju je tukao, to je to - rekla je Ana u svom lajvu, pa se nadovezala na kontradiktornosti za koje je optužuju gledaoci još otkako je bila učesnica rijalitija:
- Pitala bih ljude kako bi se snašli na mom mestu? Podignu noge, pa onda... Donose mi sud prema rijalitiju, a 99 odsto vas bi ušlo da je na mom mestu.
Ona se dotakla i Zvezdanovog raskida s Anđelom Đuričić, koji je usledio ubrzo nakon što su u ljubavi napustili Belu kuću.
- Ista ta Anđela je tužila Slavnića za nasilje, zašto niko ne pita?! Ja sam rekla da neće da izdrže mesec dana i da će da dobije to što je dobila - zaključila je Ćurčićeva.

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić je podsetila na to da je i Anđela tužila Zvezdana za nasilje odmah posle rijalitija

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Anom i sa Zvezdanom, ali nijedno od njih nije odgovaralo na brojeve poznate redakciji. 


Aca je zauvek uz mene

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić kaže da je s Acom Bulićem u nikad boljim odnosima

Ćurčićka je u lajvu otkrila i da se s Acom Bulićem nije pomirila jer nije spremna za vezu, ali da su u nikad boljim odnosima.


- Nisam sa Acom Bulićem, emotivno sam slobodna žena. Nisam s Acom, ne jer smo se posvađali, naš odnos je još bolji sad. Nisam sprema da se nekome emotivno dam, ne treba nikoga da zavlačim. Taj čovek je moj prijatelj, uz mene je još jače nego što je bio. Aca je moj prijatelj, čujemo se svaki dan, viđamo svaki drugi i mnogo mi je lepo - rekla je Ana, pa se osvrnula na priče da su njih dvoje zapravo lažirali vezu:


- Nisam lagala, s Acom sam bila. Treba mi vreme, lepo mi je kao sad. Aca je uz mene zauvek. Aca i ja smo u savršenim odnosima. Da li treba svaki dan da slikam gde idem s Acom, šta radim?! Da li ćete bolje da se osećate?!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

20.10.2023 12:48

Što se tiče Anđele, dokazala je da je pametna devojka koja drži do sebe a ne kao Ana da "Nasilje" trpi 30 godina što od Ace (ostavio ju je odmah posle pirođaja) gasio cigare po rukama i telu, pored nje vodio na more još tri kurve... Trpela je da joj ćerka tetovira Zvezdanovog ime i bude više sa njenom ćerkom nego sa Anom. Ta submisivna osoba vidi samo druge a opravdava sebe. I ovo sa Acom je jedan vid Mazohizma jet ne da trpi oženjenog čoveka, nego i njegovu drugu ženu koja se gle čuda zove Anđela... A, Aca k'o sultan u Haremu određuje koja će sa njim da bude i sa kojom će da spava. Ah. Da! Pa Aca je platio letovanje Aninoj ćerki i dao joj Roleks pride....