"AKO ME MILICA MITROVIĆ POZOVE, ULAZIM U ELITU" Jovana Jeremić otkrila koliko joj je POMOGLA Pinkova direktorka programa!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otvorila dušu o svom odnosu sa Milicom Mitrović, pa priznala da bi zbog nje ušla u "Elitu"!

"AKO ME MILICA MITROVIĆ POZOVE, ULAZIM U ELITU" Jovana Jeremić otkrila koliko joj je POMOGLA Pinkova direktorka programa!

Foto: Printscreen/Instagram/jeremicjovana, instagram.com/milica.mitrovic.pink

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o popularnom rijalitiju "Elita", te otkrila da li bi pristala da vodi takav projekat. Podsetimo, Jovana se proslavila kao voditeljka rijalitija "Parovi", a nekoliko puta je ušla u rijaliti "Zadruga" i imala različite uloge.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Ja sam to već prošla, ali uvek sam tu da pripomognem. Volim da idem u "Elitu" i da gostujem kod njih i da koketiram s tim formatom. Ako me Milica pozove, uvek ću ući - rekla je Jovana, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Milicom Mitrović:

- Želela bih da istaknem ko mi je najviše pomogao, a to su moćne žene. Najviše su me sputavale isfrustrirane žene jer nisu ostvarile karijeru kao što sam ja. Jedna moćna žena je Milica koju iskreno volim i to nema veze s televizijom, mislim da je ona neko ko čuva tu imperiju. Nekako sam slaba na nju, ne znam kako to da ti objasnim. Ona je meni šefica i ja poštujem njen autoritet, nisam jedna od onih koja će to da zloupotrebi, želim da čuvam to ceo život. Zato sam jako oprezna i negujem sve to - ispričala je Jeremićeva za "SrbijaDanas".

Republika

Foto: ATAImages

Milica Mitrović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
India

14.10.2023 23:12

Boga mi, to bi realno trebao da bude maximum njenog medijskog prostora. I da joj je mnogo.