NESTALA BIVŠA ZADRUGARKA! Palčici iz Zadruge se gubi svaki trag nakon RASKIDA, OVA objava sve uznemirila!

Autor:

Zadruga

14.10.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Palčica nakon raskida sa Petrućijem se potpuno povukla!

NESTALA BIVŠA ZADRUGARKA! Palčici iz Zadruge se gubi svaki trag nakon RASKIDA, OVA objava sve uznemirila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Anastasija Stanojević Palčica došla je u žižu interesovanja, nakon što je Republika otkrila da je prevarila Marka Petruševića Petrućija sa bivšim dečkom Albertom Galorinijem. Nakon tog skandala, Palčica donosi hitnu odluku da napusti Srbiju, kako bi se sklonila od mogućih drama. 

 

Naime, kako saznajemo, Palčica se nakon ovog skandala potpuno povukla i nije se mnogo oglašavala u medijima. Čak je i na društvenoj mreži Instagra postala sve manje aktivnija. Tako njena poslednja objava datira još od 3. oktobra, kada se poslednji put javila svojim pratiocima, nakon čega više nije objavljivala ni storije. 

Foto: Privatna arhiva

Palčica sa dečkom Albertom Galorinijem

 

Podsetimo, Palčica se tokom boravka u ,,Zadruzi" smuvala sa Petrućijem, sa kojim je imala vrlo turbulentnu vezu. Međutim, kada su napustili rijaliti, mnogi su pomislili da će njih dvoje opstati, ali to je bilo samo prividno. 

Tik nešto nakon završetka rijalitija odjeknula je vest da ga je Palčica prevarila sa bivšim dečkom, sa kojim je otputovala na more. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading