MILJANA ZAURLALA IZ PETNIH ŽILA NA KAČAVENDU: Kuma se zaledila na pomen OVOG IMENA, krenula da mlati glavom (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

12.10.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haotična drama drma Šimanovce!

Nakon završetka razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, učesnica "Elite" Milena Kačavenda se našla pred cimerkom Miljanom Kulić koja je krenula da joj postavlja pitanja vezana za njenog verenika. 

- Milena, zamerala si Ani Ćurčić, pričala si kako se gubila i nije jasno odgovarala na pitanja, a sada isto to ti radiš - rekla je Miljana. 

- Prvo, ne želim sa tobom da razgovaram mimo stola, a drugo, ova tema je apsolutno nebitna i nevezana za Anu Ćurčić, rijaliti i bilo šta... Ja sam mogla da ili prećutim priču ili da slažem sve ovde - brecnula se Milena.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda Elita

- Ti si slagala sve i vređaš nekome inteligenciju ovde dva sataJedno pričaš unutra za stolom, jedno pričaš napolju, a Ani si to zamerala - dodala je Kulićeva. 

- Šta da ti kažem, Ana je pričala o svom ličnom životu i o čoveku koji je bio unutar rijalitija, a ovo je čovek koji nije postojao, gde sam se ja zaljubila. Ne znam šta tu nije jasno - rekla je Kačavenda. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda i Miljana Kulić Elita

- Ani si zamerala rekla si da laže, izmišlja, da je folirant, a ista si Ana Ćurčić - zaključila je Nišlijka. 

- Samo da ti objasnim jednu stvar, ona je imala pored sebe čoveka sa kojim je živela. Ja nemam, ja imam telefon, a ne čoveka koji je tu - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda Elita

- A ti si se jadna zaljubila i zakazala venčanje sa telefonom - rekla je Miljana. 

- Ne razumem ja tebe, ti ovde ideš na intervjue. Janjuš te pita je l si se rukovala sa čovekom, a ti kažeš "Da". Darku u intervjuu kažeš "Ne ja ga nisam videla, nisam se rukovala". Pa, koga lažeš - upitala je Kulićka. 

- Ne bih više da palam*dim - rekla je Kačavenda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sa

12.10.2023 12:32

Miljana je opet pokazala da je jedna od najintelingentnijh osoba u rijalitiju. Udara pravo u srž laži i manipulacija i argumentima (kuminim kontradiktornim izjavama ) izbacuje kumu iz papuča. Šteta što i Marija nije za crnim stolom da podupre Miljanu i Bojanu koje pokušavaju razotkriti kumine laži. Svi ostali su "tankosava" po pitanju inteligenih pitanja i zainteresovanosti da se otkrije "kumina istina". Mensur za sada ispituje "teren" i neće da se zaleće sa svojim mišljenjem dok se ne otvori priča do kraja nego samo malo zagrebe po temi i vidljivo da joj ne veruje, Mića se ne izjašnjava iz nekog razloga i deluje kao da nekog ili nešto čeka, Đedović se opredelio da "veruje" iz samo njemu poznatog razloga a zna da žena sve laže, devojke i momci misle da se glasači pridobivaju golim i polugolim dupetom i grudima i ko će pre i više devojaka odvući u krevet. U nedostatku "ljubavnih zavrzlama" u njenom životu, Miljana za sada jedina ima volju i želj da kumi dokaže da je lažov i prevarant. Napred Miksi ! Umeš i možeš ti sve kad hoćeš. "Pudlice" će napustiti kumu i okrenut će se u drugom smeru kad im bude odgovaralo a jedini koji bi mogao ostati "veran" kumi jeste Samir koji je "zagrizao" i opčinjen je sa kumom.

Milivoje

13.10.2023 08:29

@ Sa Ja zaista ne znam sta to toliko opcinjava ove ljude kod osobe pod imenom Kulic Miljana.Osoba koja laze od zadruge 1 sve zivo,majku oca,kune se u dete i laze,osoba koja obecava 1000 puta jedno,pa se po#ere po tome,pa prica za crnim stolom jedno,majci u apartmanu drugo,zoli trece,bebici cetvrto,pa onda opet sve sam slagala itd..Pa kada je raskrinkaju onda,e moguce,nisam tad pila terapiju,ili bila sam pospana ili bila sam na lekovima...Zena koja radi 4 kiretaze i ima odnose na zive rane,koja pljuje produkciju,udara i gadja kamenom voditelja,koja voditeljke zove k#rvama,koja bije svoje partnere javno,vredja im decu majke oceve...Da li je to osoba kojoj ista treba lepo reci?Ona je zena koja ima dijagnozu,po kojoj,da je iole nekog zakona u Srbiji,bi morala da bude hospitalizovana i lecena duze vreme.Pogledajte klip red tv sa psihologom i Mirkom Gavricem,gde psiholog kaze sta pod hitno treba uraditi sa njom. A tv pink,joj daje lekove i sprema je da bude pobednoca zadruge 7.Pa nije ni cudo sto obrazovani i pametni ljudi beze glavom bez obzira iz Srbije.