TRUDNA UČESNICA ELITE: U suzama progovorila o drugom stanju, od dečka popila KORPU!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković već danima se žali cimerima da joj kasni, zbog čega mnogi sumnjaju da je u drugom stanju.

TRUDNA UČESNICA ELITE: U suzama progovorila o drugom stanju, od dečka popila KORPU!

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veličković i Borislav Bora Terzić započeli su svoj ljubavni odnos još tokom karantina, a od prvog dana rijalitija su nerazdvojni. Međutim, kako odmiče njihov odnos turulencije su sve veće, a svađe sve češće i burnije. 

Terza je nakon sinoćne "Elitovizije" na sve moguće načine pokušavao da ubedi Milicu da treba da se distanciraju jedno od drugog, jer im odnos više nije lep i smtra da ponašanjem sramote svoje najbliže, a ona za to nije htela ni da čuje, pa je bez prestanka plakala.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica i Terza Elita

- Pa bolje da se sklonimo i ne radimo ovo. Ti si svesna da brukamo porodicu. Je l' si normalna? Brukaš svoju majku, ja svoju, sve žive brukam. Ako ne ide, skloniću se od tebe i to je to. Naći ćeš drugog i boljeg momka i to je to. Budi sama, neću da bude da ja ovde pravim stvari. Telo mi se raspada, duša mi se raspada. Mozak mi je izgoreo - govorio je Terza, nakon čega ga Milica pokušala da spusti loptu i proznala mu da joj kasni ciklus: 

- Nemoj brate, treba da dobijem, kasni mi - rekla je Milica.

Milica se već pre nekoliko dana požalila Janjušu da joj kasni, zbog čega je on odmah posumnjao da je u drugom stanju jer sa Terzom ima redovno intimne odnose. Do sad je u svakoj sezoni učesnicama rađen test, kako bi proverile da li su trudne, a videćemo da li će tako biti i sa Milicom, ako ne dobije u narednim danima svoj ciklus. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica i Terza Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading