MAČIĆI REŠILI PROBLEM: Anabela im kupuje stan u Beogradu

Autor: Alo, Republika

Zadruga

02.03.2018

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Anabela Atijas odlučila je da uradi sve za svoju ćerku kako bi sačuvala vezu sa Slobom Radanovićem i učinila njenu budućnost lepšom pa će joj kupiti i nekretninu u Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Pevačica se odlučila na takav potez jer želi da njena naslednica ima mesto u kojem će živeti sa izabranikom kojeg je upoznala u rijalitiju.

- Rešila je da pruži priliku Luni da održi vezu sa Slobom, i zbog toga će napraviti taj veliki korak umesto njih. Nije ni njoj bilo lako da sluša kako Slobina još zakonita supruga Kija govori da Sloba nema gde da ode, proradio joj je inat i rešila je da osigura ćerku i da joj omogući da ona i njen izabranik uživaju. Anabela planira i da novac zarađen u rijalitiju ulože u biznis, najverovatnije butik koji bi Luna vodila -kaže izvor za "Alo".

Sa tim je bio saglasan i njen muž Andrej Atijas koji će joj pomoći prilikom pazarenja nekretnine.

- Kupovina stana prvenstveno je i bila Andrejova ideja. U planu im je nekretnina od oko pedeset kvadrata, koja će biti blizu stana u kojem je Luna pre "Zadruge" živela, budući da Novi Beograd voli i da se navikla na taj kraj - dodaje isti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hm

02.03.2018 20:00

Anabela je švorc, to je i Luna pričala Slobi. Anabela je podizala Lunin honorar (3000e) da bi platila pesmu. Nema Anabela ni za kifliu, njih Luna izdržava (i o tome je Luna pričala javno u Zadruzi).

Odgovori 13 1
hehe

02.03.2018 21:37

Anabela zeli da Sloba u buducnosti izdrzava celu švorc familiju Djogani, zato je sada tako predusretljiva i divna prema Slobi. Izracunala je Anabela da ce naivni Sloba dobro da im se isplati.

Odgovori 10 1
zlatko

03.03.2018 10:02

Anabela da podigne ostatak Luninog honorara i uz pomoc svih Djogaja sagrade kucu. I da pronadju namestaj. I da im ostanu pare za jos jedan CD.