MILJANA KULIĆ URINIRALA U KREVET: Uplakana se setila velike traume, priznala da je PRESKAKALA TERAPIJU!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica otvorila dušu u teškim danima iz detinjstva!

MILJANA KULIĆ URINIRALA U KREVET: Uplakana se setila velike traume, priznala da je PRESKAKALA TERAPIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

Rijaliti zvezde Miljana Kulić razgovarala je sa svojom cimerkom Bojanom Pavlović o teškim situacijama koje je proživela kroz detinjstvo. Kulićeva joj je priznala da kao mala nije konzumirala lekove, ali i da su joj se traume odrazile tako što je često urniriala u krevet i da dugo nije mogla da se reši tog problema. Dok su razgovarale Kulićeva se slomila i završila u suzama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Bojana Pavlović Elita

- Je l' si pila kao mala lekove zbog toga? - upitala je Bojana.

Nisam. Piškila sam u krevet jako dugo - odgovorila je Miljana, a Bojana je na to rekla da su njene sestra i ona imale isti problem dugo godina u detinjstvu:

Moja sestra je isto dugo piškila u krevet. Mnoga deca u domu su imala taj problem. A tvoje sestre? - dodala je Bojana Miljanu, a Kulićeva je rekla da je ona jedina od tri ćerke Marije Kulić koja je imala takvu situaciju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Bojana Pavlović Elita

Podsećamo, Miljana Kulić završila je na sudu zbog neraščišćenih odnosa koji datiraju još od treće sezone "Zadruge", kada je svirepo povredila cimera Marka Đedović, zadavši mu brutalan udarac u glavu. On je tada pokrenuo hitan sudski postupak protiv kontroverzne Nišlijke, a kako se priča po rijalitiju, slučaj je navodno priveden kraju, a Kulićeva će morati da iskešira debelu odštetu.

Iako je Đedović hteo da povuče tužbu koju je svojevremeno podneo protiv Kulićeve, do toga ipak nije došlo zbog ponovnog narušavanja odnosa ovo dvoje učesnika "Elite". Naime, njih dvoje žive pod istim krovom već skoro mesec dana, a Marko je sada u razgovoru sa Milenom Kačavendom u pušionici otkrio brojne detalje vezane za sudski spor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading