ON JE ZA USTANOVU, GARANTUJEM DA IMA ŠIFRU: Kačavenda bljuje vatru, umešala se u GEJ AFERU i uništila moguću vezu!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena razvezala jezik o Urošu Staniću, posle sukoba ne može da ga smisli!

ON JE ZA USTANOVU, GARANTUJEM DA IMA ŠIFRU: Kačavenda bljuje vatru, umešala se u GEJ AFERU i uništila moguću vezu!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda juče je imala žestok obračun sa svojim cimerom Urošem Stanićem, sa kojim, trenutno i boravi u kući dobranih, gde se dešavaju novi problemi i sukobi. Milena i Uroš su juče zaratili tokom porodičnog sastanka, a Stanić je takođe imao i okršaj sa Sanjinom Horvatom, za koji svi sumnjaju da je povezan sa njegovoim sukobom sa Milenom.

Milena je jako kivna zbog svega što Uroš govori, pa je ugrabila priliku da ga napljuje kod ostalih stanara Bele kuće i o njemu iznese šokantne optužbe. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

Znaš otkad on mene ne može da smisli? Otkad me je Sloba zamolio da ga sklonim od njega i kažem da nije gej, a on kaže da sam mu se umešala u ljubavni život. Mali je stvarno za ustanovu, nije što je gej, on dečko ima šifru ja ti garantujem. Sedi i ogovara me danas sa ovom mentolkom. Odakle ti obraz da me izvređaš i posle mi tražiš šargarepu? Obraz đon - govorila je Kačavenda ispred Bele kuće, dok su je ostali pažljivo slušali.

Podsećamo, Milenu od samog početka rijalitija povezuju sa Sanjinom, koji je u rijaliti ušao zauzet, ali je danas nakon poziva sa majkom odlučio da ostavi devojku, jer mu se nije javila na telefon. Mnogi učesnici rijalitija smatraju da je to samo izgovor i da je tražio način da se desši obaveze prema njoj jer su mu se rodile emocije prema Mileni, kao i njoj prema njemu.

Republika

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading