I ALEKSANDRA ŽELI ROLEKS OD BULIĆA: Pobednica Zadruge 6 bacila oko na partnera Ane Ćurčić, isplivali detalji njihovih TAJNIH SUSRETA!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Aca Bulić se tajno viđaju skoro dve godine, u sve upućen Dejan Dragojević.

I ALEKSANDRA ŽELI ROLEKS OD BULIĆA: Pobednica Zadruge 6 bacila oko na partnera Ane Ćurčić, isplivali detalji njihovih TAJNIH SUSRETA!

Foto: ST/Dragan Kadić, M.P./ATAImages

U poslednjih desetak dana otkrile su se potpuno šokantne informacije, a jedna od onih koja će izazvati najveću pometnju jeste upravo kontakt Aleksandre Nikolić i Ace Bulića.

Kako Skandal saznaje, Aleksandra je u kontaktu sa Bulićem više od dve godine, a tu istinu saznao je i Dejan Dragojević. Jedina osoba koja je znala to sve vreme, jeste Milena Kačavenda.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić, Milena Kačavenda, Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Kačavenda je o ovome ćutala, samo zbog nade da će se Ana i Bulić pomiriti. Kako dobro obavešteni izvor tvrdi, Aleksandra i Bulić su se upoznali u jednom restoranu, u blizini njegovog fudbalskog kluba.

Aleksandra je nekoliko puta dolazila i ostvarili su prijateljski kontakt. Kasnije je Ana saznala da se Aleksandra raspitivala za Bulića, međutim, Ćurčićeva nije znala otkad njihov kontakt traje. Baš u to vreme je Dejan bio sa Aleksandrom, ni on o tome ništa nije znao, tek su mu kasnije stigli dokazi. Ono što je sigurno, jeste da Aleksandra i Aca nikada nisu prekidali kontakt i, iako se nikada nije ništa desilo među njima, neke emocije postoje. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock, ATAImages

Aleksandra Nikolić, Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Kačavenda je mudro ćutala o svemu, ali nije isključeno da će u Eliti spomenuti i to. Kako i Dejan poseduje informacije i dokaze o svemu, sigurno će se u rijalitiju ta tema provući, a mnogi komentarišu i da je Aleksandri bilo krivo kada je Ana od Bulića dobila roleks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading