MENSUR SATERAO U ĆOŠAK TEODORU RADOJIČIĆ: Raskantao joj vezu sa Crnogorcem, bivša robijašica ne zna gde UDARA!

Autor:

Zadruga

15.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovih njihovih izlaganja mnogi učesnici rijalitija smatraju da ona ima emocije prema Ajdarpašiću.

MENSUR SATERAO U ĆOŠAK TEODORU RADOJIČIĆ: Raskantao joj vezu sa Crnogorcem, bivša robijašica ne zna gde UDARA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Gledanje klipova", učesnicima su puštane razne situacije koje su se dogodile u prethodnih sedam dana, a među njima bio je razgovor Nikole Bukilića i Mensura Ajdarpašića o Teodori Radojičić

Mensur je žestoko komentarisao njihovoh odnos, pa pred svima istakao da smatra da Teodora nije zagrejana za Bukilića i da to sve radi na silu, a ona se nakon toga složila sa Ajdarpašićem. 

- Neverovatno je da oni ne mogu da obave normalan razgovor. Ja sam pokušavao da mu objasnim da ne može tako, da treba da nauči da priča, da te ukroti i a te veže za sebe. Ovo nije način. Teodora nije uopšte glupa, da li obrazovana ili ne, ali glupa nije. Ona može da vodi normalan razgovor i da se dogovori, nju je život mnogo toga naučio. Ja mogu da im dam savet, pa oni neka probaju. On je zagrejan, muški je da ustane i da kaže da se zaljubio, postupi to govore. Želim im sve najbolje i da se smire, ako to žele. Teodoru da zanima on malo više drugačije bi nastupala, nije dovoljno zagrejana. Ovo je sve na silu, super su par, ali mislim da Teodoru ovo ne radi - poručio je Mensur.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić Elita

- Ja sam Mensuru rekla da sam planirala ove sezone da nastupam kao on. Nema šta, mogu samo da kažem da je sve na mestu i sve bih se složila sa Mensurom - priznala je Radojičićeva. 

- Je l' tebi bitno šta Mensur kaže ili šta kaže neko kome se sviđaš? - upitao je Mića, a Teodora je priznala da bi sa Nikolom bolje funkcionisala da ima Mensurovo ponašanje.

Nakon toga pušten je još jedan snimak na kojem se Teodora žalila jer se Mensur distancirao od nje, zbog čega su mnogi učesnici rijalitija posumnjali da ona zapravo gaji emocije prema Ajdarpašiću. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić Elita

Meni je zasmetalo jer smo nas dvoje bili dobri na početku, a posle toga je prestao da mi se obraća - pravdala se Teodora. 

Teodora, ti imaš pre emocije prema Mensuru, nego prema Nikoli. Nemoj da se ljutiš, ali mislim tako - rekla je Milena.

- Kako ti gotiviš Mensura? - upitao je Mića. 

- Kao druga - rekla je Teodora. 

Ovde je u pitanju emocija, njena. na osnovu čega je on tebe oduševio? - ispitivao je Lepi Mića. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Radojičić Elita

- Ja lično nisam osetio emocije sa njene strane. Nemam ništa konkretno da sam se distancirao, postoje devojke sa kojima reč još nisam progovorio. Bili smo super, dobri smo. Ja ne želim da se mešam, ne interesuje me da se petljam u neke odnose. Ja ne znam čemu tedencija da ja objasnim nešto što nema ništa posebno da se objasni? Dobar sam sa tobom i pričam sa tobom kao i sa ostalim devojkama - govorio je Mensur. 

Hvala, zadovoljna sam odgovorom - rekla je Teodora, razočarano jer ju je Ajdarpašić stavio u koš sa svim ostalim devojkama iz Bele kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading