UDATA ELITNA PALA NA ZGODNOG HRVATA: Muž joj POBESNEO, njena majka ne priča sa njim, hitno se oglasili!

Autor:

Zadruga

14.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se majka udate takmičarke, koja se zaljubila u Manuela Marušića.

UDATA ELITNA PALA NA ZGODNOG HRVATA: Muž joj POBESNEO, njena majka ne priča sa njim, hitno se oglasili!

Foto: ST/Dragan Kadić

Manuel Marušić

Udata takmičarka Slađana Lazić Bošković je u "Eliti" priznala da joj se dopada zgodni cimer iz Hrvatske, Manuel Marušić. Ona je i sama pre ulaska u rijaliti pričala o prevarama u braku, a sada se oglasila njena porodica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Slađana Lazić Bošković

Kako navodi "Pink.rs", njen suprug Milan nije želeo da komentariše Slađinu izjavu, te se ljubazno zahvalio i prekinuo poziv, ali je njena majka bila rečitija.

- Pa, da vam kažem, on je lep dečko, ali smatram da Slađa neće ništa uraditi tamo... Tako mi je obećala. Ona je u zatvorenom prostoru i ja to razumem. Veliki je emotivac, ali iskreno očekujem da ništa neće napraviti u tom smislu. Gleda je suprug, deca... I nadam se da će se dobro ponašati - rekla je ona pa prokometarislaa kakav odnos ima Slađa sa suprugom Milanom:

- Nemamo nikakav kontakt! Ona kad se njemu vratila poslednji put ja nisam bila pristalica toga. Zato sam se i distancirala skroz. Ja ne mrzim čoveka, on je dobar otac i u tom kontekstu stvarno nema problema - zaključila je Slađina majka.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Manuel Marušić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading