PLJUŠTE PRETNJE U ELITI: Učesnica zbog ljubomore ušla u crveno, pred svima napravila HAOS!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova svađa Anastasie Okolišanin i Luke Majčice!

PLJUŠTE PRETNJE U ELITI: Učesnica zbog ljubomore ušla u crveno, pred svima napravila HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Anastasia Okolišanin i Luka Maso su prvi par rijalitija "Elita", a iako je takmičenje počelo pre svega nedelju dana, oni već sad imaju ozbiljne probleme u svom odnosu i burne svađe. Njih dvoje su zbližavanje započeli u karantinu, a u vezu su ušli već nakon prve žurke. Mnogi stanari Bele kuće smatraju da od ovog odnosa nema ništa i da bi za njih bilo najbolje da se radvoje, međutim, oni ipak nastavljaju svoju vezu posle svake svađe.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Luka Maso i Anastasia Elita

Sinoć tokom emisije "Izbacivanje" došlo je do žestoke rasprave između njih dvoje, a Anstasia je napravila Luki pred punom sobom ljubomornu scenu. Nju je izbacilo iz takta što je on u prolazu dotakao noge jednoj cimerki, zbog čega ga je brutalno napala i zapretila. 

- Šta si ti to uradio? Reci mi, šta? Nema toga, ne možeš tako. Mogao si negde drugde da prođeš kako bi gledao svoje obrve - govorila je besna Anastasia, a Luka je pokušao da opravda svoj odnos sa takmičarkom Stefani Grujić. 

Stefani je drugarica moja iz karantina. Dogovorili smo se da mi sutra čupa obrve - dodao je Luka, nakon čega je Anastasia još više poludela.

Molim? Nemoj da ostaneš bez obrva - poručila je nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda". 

U nastavku ovog teksta možete pogledati detaljnije kako je izgleda ova svađe između Anastasie i Luke. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading