MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO: Šok poruka bivše zadrugarke, opet puca na OŽENJENE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak bivšeg para, koga Maja sad provocira?

MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO: Šok poruka bivše zadrugarke, opet puca na OŽENJENE! (VIDEO)

Foto: M. M./ATAImages, printscreen/youtube.com/Amidži Šou

 

 

Bivša zadrugarka i poznata starleta Maja Marinković poznata je po svojim provokacijama, pogotovo kad su upućene bivšim partnerima. Ona je danas ponovo odlučila da podigne prašinu na društvenim mrežama, pa je objavila snimak iz četvrte sezone rijalitija "Zadruga" kad je bila u ljubavi sa Markom Januševićem Janjušem.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković Instagram

Na video-klipu koji je Maja okačila Janjuš objašnjava Maji koliko joj neodoljiva i da ne postoji oženjeni muškarac koji sa njom ne bi prevario ženu. 

- Ne postoji muškarac koji ne bi prevario ženu sa tobom. Ne postoji muškarac koji bi ti odoleo - govorio je Janjuš u snimku koji je Maja podelila. 

 - Veoma pohvalno. Šta imam od toga? Ja to znam. Šta imam sa tim? - upitala ga je ona, a uz ovaj snimak je stavila emotikone koji plaču od smeha.

Mnogi se pitaju da li je Maja ovaj snimak podelila zbog ljubavi koju i dalje oseća prema Janjušu ili jer želi da isprovocira nekog novog partnera, možemo samo da se nagađa.

Republika

Foto: www.youtube/Zadruga Official

Janjuš i Maja Marinković

Podsećamo, Maja je letos bila povezivana sa skandaloznim reperom, Dragomirom Despićem Desingericom, koji je preko 11 godina zauzet, a sa suprugom Nevenom ima i ćerku. Maja i Desingerica su uhvaćeni na jednom baznu u Budvi, a njeni pratioci na društvenim mrežama pretpostavljaju da je baš zbog njega Marinkovićeva produžila letovanje u Crnoj Gori i tamo ostala mesec dana. 

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković, Instagram.com printscreen

Desingerica i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading