BIZARNE IZJAVE LAŽNOG PUKOVNIKA! Almir Asanović se obratio Aci Buliću, pa ZAPRETIO: Ana Ćurčić je samo moja!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad se Aca Bulić udalji od nje, dolazi moje vreme", priča lažni pukovnik!

BIZARNE IZJAVE LAŽNOG PUKOVNIKA! Almir Asanović se obratio Aci Buliću, pa ZAPRETIO: Ana Ćurčić je samo moja!

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

Lažni pukovniik Almir Asanović šokirao je naciju nakon što se oglasilo Ministarstvo odbrane rečima da nikada nije bio pripadnik vojske Srbije. Nakon zvaničnog saopštenja Ministarstva odbrane povodom, da je Almir sve izmislio, on i dalje svaku priliku koristi da ubedi javnost u suprotno, pa se sada pored Ane Ćurčić koju opseda, uhvatio i Ace Bulića!

Asanović tvrdi da mu je drago što Aca čuva Anu, ali da čeka da se od nje pomeri kako bi došlo njegovih pet minuta, pa tvrdi da je hoće samo za sebe. 

Foto: TV Pink/printscreen

Almir Asanović

- Aca je jedan divan čovek, porodičan. Čovek je sportista... ja sam nekada igrao fudbal isto kao on. O njemu stvarno imamo samo reči hvale. Mogu čak i da mu zahvalim što čuva moju ljubav Anu. Ja volim tu ženu, ali dolazi moje vreme. Biće samo moja - rekao je lažni pukovnik, pa je pomenuo Aninu kumu Milenu Kačavendu i Bulića: 

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

- Mislim da Milena Kačavenda nije štetočina i da je bila iskrena prema Ani. Onaj čije ime neću da pomenem je štetočina. Smatram da Aca sada čuva Anu te da će se vratiti svojoj ženi kad se situacija smiri.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Bulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mika

01.09.2023 21:36

Lažni pukovnik. Dobro glumi. A svi se smeju.