PINK NAPRAVIO PRESEDAN! Udvarač Ane Ćurčić stigao u studio, njena reakcija će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Autor: Republika/A. N.

Zadruga

01.09.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić uključila se u program uživo kako bi razgovarala sa svojim najvećim udvaračem!

PINK NAPRAVIO PRESEDAN! Udvarač Ane Ćurčić stigao u studio, njena reakcija će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u emisiji "Narod pita", koja se emituje na televiziji Pink, napravljen presedan, pa su se pored bivših učesnika šeste sezone rijalitija "Zadruga", našla i dva verna pratioca pomenute emisije, koji su se skoro svake noći uključivali u uživo program. 

Naime, voditelj Darko Tanasijević. pored Mikice Bojanića, Nenada Lazića Nece i Bojana Simića, ugostio je i Ljiljanu Selimović, koja je gledaocima emisije postala jako draga dok je čitala svoje pesme i komentarisala dešavanja u rijalitiju, ali i pilota pukovnika, Almira Asanovića. Almir je privukao veliku pažnju publike kad je javno priznao da gaji emocije prema bivšoj takmičarki, Ani Ćurčić i da o njoj piše pesme, koje je sinoć i doneo u studio na Dedinju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Almir Asanović u "Narod pita"

Almir je tokom emisije završio u suzama, kako kaže zbog ljubavi koju oseća prema Ćurčićevoj, a onda je baš Ana iznenadila sve i uključila se uživo u program. 

- Meni nije jasno što ste ovo organizovali, tu ekipu, a ne da budemo pukovnik i ja? On i ja moramo da se ispričamo. Moram da pitam Almira što se rasplakao? - upitala je Ana.

- Emocije prema tebi su mnogo jake - rekao je Almir, a onda i pokazao poklon koji je u studio doneo za nju, a radilo se u plišanom, crvenom srcu, sa emotivnom porukom, a Ćurčićeva je istakla da misli da bi Asanović pao u nesvest kad bi je ugledao. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Almir Asanović pokazao poklon za Anu Ćurčić

- Ne bih, ja bih te zagrlio. Ja sam sinoć bio potrešen zbog Jelene Golubović. Ona je tebe vređala, ja tebe volim najviše, imam iskrene emocije, i boriću se da te zaštitim. Ja bih se osećao super kad bi ti bila kraj mene, spremio sam ti poklone. Voleo bih da budeš fizički pored mene, ja ću te čekati, da znaš - govorio je Almir.

- Hvala na svemu - dodala je Ana.

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading