"PROPALO PRIJATELJSTVO ZASMRDELO CEO BEOGRAD": Osman Karić ulazi u "Elitu" NAORUŽAN informacijama o Ani i Mileni

Autor:

Zadruga

20.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak "Elite", koji će po svemu sudeći biti buran!

"PROPALO PRIJATELJSTVO ZASMRDELO CEO BEOGRAD": Osman Karić ulazi u "Elitu" NAORUŽAN informacijama o Ani i Mileni

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Sinoć se u emisiju "Narod pita" uključila gledateljka iz Požege, koja se predstavila kao Goca. Ona je zajedno sa Mikijem Đuričićem, koji je bio gost voditeljke Ane Radulović, žestoko oplela po Ani Ćurčič, ali i Mileni Kačavendi, budućoj učesnici "Elite".

- Dobro veče, ovde Goca iz Požege. Moram reći da uživam jer je Miki divan gost. Ana Ćurčić je prvo bila sa Bulićem, pa sa Zvezdanom, pa sa mužem i rodila dvoje dece, pa opet sa Zvezdanom i sada sa Bulićem. Ako nije imala priliku u "Zadruzi" da odgovori, mogla je ovde u emisiji a nije - rekla je gledateljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miki Đuričić

- Meni nije jasno, a vidim da ste Vi pratili, pa me zanima gde je došlo do svađe između Ane i Kačavende? - pitao je Miki.

- One nisu ni kume, ja sam rekla da kada njihovo prijateljstvo pukne, smrdeće ceo Beograd. Milena je lagala da bi Ana pobedila i to je činjenica. Zvezdan je up*šani mali robijaš, ali Ana uživa u toj priči, ne bi se vratila normalnom čoveku, nekom komunalcu, jer ona voli krimi-džimi priču. Šta je sada Ana Aci Buliću? - upitala je gledateljka.

- Nije mi jasno šta Aca Bulić radi u ovoj bljuvotini od priče ali to je njegov život - rekao je Đuričić.

- Osman Karić je danas objavio snimak razgovor sa Anom Ćurčić pre njenog ulaska i objašnjava mu da je ona žena mangup i tražila mu savete za ulazak. On će, imam utisak, ući u rijaliti i obelodaniti sve - zaključila je gledateljka.

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana i Milena

- Sasvim je legitimno da ona naplati sve to, ali onda nisi tolika žrtva kolikom se predstavljaš - rekao je Miki.

- Da li je ona pre ulaska sebe predstavljala kao jaku ženu, a posle je sve to palo u vodu? - pitala je voditeljka Mikija.

- Ona nije kapacitet za to što je htela da odigra. Ušla je kao neka riba i pitala Anđelu da li je oprala zubiće. Htela je da bude žrtva i prevarena žena, ali tako je onda trebalo da nastupi na početku. Javno da kaže šta je sve trpela i zahvali se Anđeli jer je spasila - završio je Miki.

Podsetimo, juče je Osman Karić objavio snimak sa televizije Pink, a kasnije i potvrdiod a je postigao dogovor sa čelnicima i da ulazi u "Elitu".

Republika

Foto: republika, shutterstock, instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading