MILJANA KULIĆ PRETILA ZOLINOJ BIVŠOJ UBISTVOM?! Osvanule jezive poruke, ovo bi je moglo skupo koštati!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolina bivša otkrila kakve su joj pretnje stizale od Miljane Kulić i njenih fanova!

MILJANA KULIĆ PRETILA ZOLINOJ BIVŠOJ UBISTVOM?! Osvanule jezive poruke, ovo bi je moglo skupo koštati!

Foto: E-stock, ATAImages

Miljana Kulić okončala je vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojom je planirala svadbu, a on je već viđen u društvu bivše zadrugarke, Slađe Lazić.

Kontroverzna zadrugarka bila je u vezi još sa jednim Miljaninim bivšim - Lazarom Čolićem Zolom, zbog kog je dobijala stravične pretnje.

Republika

Foto: ATA Imges

Slađa Lazić i Nenad Macanović Bebica

 

Naime, Slađa je otkrila da joj je Miljana pretila ubistvom i slala jezive poruke, koje je javno obelodanila, ali da nije sigurna da li su to fanatici porodice Kulić ili Miljana lično. Međutim, kako bi pokazala da se ne plaši Miljane, ona je odlučila da joj udari kontru sa Bebicom:

- Mislim da mi je Miljana već pretila, ali ona je rekla da mi nije pretila. Ja sam to već objavljivala. Ja se ne plašim nikoga, ti znaš da sam ja blindirana. Ne bojim se bivših devojaka svojih sadašnjih drugova, sutra partnera. Ne bojim se nikakvih reakcija. Nakon izlaska iz "Zadruge" meni su pretili njeni fanatici ili ona lično, to nisam otkrila. Pisalo je: "Ako budeš sa Zolom, ubićemo te, otrovaćemo ti psa, zapalićemo ti kola". Ja se ne bojim tih negativnih komentara. Ja sam neustrašiva žena - otkrila je Slađa za domaće medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Lazar Čolić Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading