ŠOK TRANSFORMACIJA SANDRE REŠIĆ: Bivša zadrugarka više ne izgleda ovako "KAKO SI SE USUDILA NA OVO?"

Autor:

Zadruga

13.08.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić objavila fotografiju koja je sve iznenadila!

ŠOK TRANSFORMACIJA SANDRE REŠIĆ: Bivša zadrugarka više ne izgleda ovako "KAKO SI SE USUDILA NA OVO?"

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić jedna je od traženijih na našoj estradi, a sada je pojavila nova fotografija koja je sve šokirala. Naime, Sandra je poznata da vrlo rado prihvata transformacije, ali u ovom trenutku se nikome nije nadao da će otići baš ovoliko drastično. 

Rešićeva je na Instagram profilu objavila fotografiju, na kojoj je istakla novu frizuru. Naime, ona je skratila šiške i proredila ih, a komentari su se nizali jedan za drugim:

 

 

- "Sandra, izgledaš 10 godina mlađa sa šiškama", "Kakva promena, super ti stoji", "Rešićka dominiraš", "Ne znam kako si se usudila, svaka ti čast" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije. 

Inače, Sandra je ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, a njegov porodični prijatelj je nedavno pričao o danima koje su proveli zajedno:

Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu - priča on i osvrće se na čuvene dnevnike koje je Nino navodno vodio sve do smrti:

Foto: printscreen rtv pink

Sandra Rešić i Nino Rešić

 

- Bila je 2007. godina, Nino je većinu vremena provodio u Bijeljini gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša smo bili jako bliski Ninu i pomogali mu oko karijere, ja sam uglavnom vodio menadžerske poslove a Nebojša ga je vozao po nastupima i gde već treba. Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem "Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici, ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza". Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao, a Nino je spavao u svojoj sobi, tada nam je Nebojša rekao da mu otvaramo prozor jer svakih pola sata dobija strašne napade pa da ima svežeg vazduha - pričao je Ademović.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading