PRETILA JOJ JE KRIMINALCIMA! Zbog stravičnih pretnji u programu, hitno policija pozvana, haos u studiju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pretnji Ane Ćurčić, Aleksandra Nikolić zvala policiju.

PRETILA JOJ JE KRIMINALCIMA! Zbog stravičnih pretnji u programu, hitno policija pozvana, haos u studiju! (VIDEO)

Foto: Ilustracija

U emisiji ''Narod pita'' Ana Spasojević prokomentarisala je sukob Aleksandre Nikolić i Ane Ćurčić u emisiji.

- Rekla sam Aleks da iskulira foliranta. Ana je nju prva napala, a ja sam pružila podršku svojoj drugarici da to ignoriše. Čula sam šta je rekla Aleksandri, ona je pobesnela i uzvratila joj. Aleksandrina mama se potresla zbog svega toga - kazala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

- A nije se potresla zbog toga što je Aleks radila? Meni je smešto to što su Ana i Aleks radile. Aleksandra se pravi naiva i fina, odjednom je našla nekom da morališe. Ona koja je imala katastrofalno ponašanje u prošlosti, sad je našla da bude uzor drugima - kazao je Neca.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Neca Lazić

- Rekla sam da se potresla Aleksandrina mama, pretila joj je kriminalcima, Aleksandra je pozvala policiju i rekla šta može da se desi, što bih isto i ja uradila - istakla je Spasojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Ana

13.08.2023 10:09

Na šta liči ova devojka, šta će joj ovo na glavi? Ona u Zadruzi uvek deluje nekako musavo i ni kad se uredi za žutku ne zrači i be privlači. Zato nikad i nema dečka, ne privlači ih. Ona je devojka za tračeve, nema osobnost, kači se gde i kad može nekome. Njena reč ne vredi, mnogo laže, zato ju je i Anđela oterala od sebe. Šta se tiče mame, njoj je loše svako malo, naročito kad Aleks uhvate u laži. Koliko se Aleks potresa zbog toga videli smo u Zadruzi kad Car uputi brdo uvreda i psovki njenoj mami i sestri, Aleks kaže da njoj je važna samo ljubav sa Carem i ne zanima je šta misle drugi. Eto, Ana Spasojević, povremena prijateljica opet se našla u druženju sa devojkom koja ima svađe sa svojim dečkom. Kako se uvek tu i kod takvih nađe Ana Spysojević, truleks (rekla Maja), "dežurna", rekla bi Dalila?

Osman

13.08.2023 12:05

Sta se ono ljudi valja iza brega Dovalja se pravo na Pinkova vrata Topli vetar duva, nije gruda snega To je nase Bujke sestra od zanata Ona mudro zbori ko advokat Fila: Ako na tvoj racun neko laz ponovi Spreciti te ne sme belosvetska sila Nema sta da cekas, policiju zovi Ona Bujku savetuje kao cista dusa Svi ostali sestro svetski su olosi Kad god Bujka njene savete poslusa Majci Slovenki se obavezno slosi

Osman

13.08.2023 13:01

Okrenula plocu je Spasojka Misli, svetsku pamet je popila Glumi da je postena devojka Nece vise biti sto je bila Dotera se Spaska, lepo napirlita Ko i Bujka njena drugarica fina Pa izgleda isto kao Majakita Ali brate nesto je previse jeftina