NIŠTA VEZA, SAMO BIZNIS: Aleksandra i Car naplatili javno pomirenje, sve osvanulo na internetu!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Car se "pomirili" u lajvu na TikToku, fanovi zaprepašćeni!

NIŠTA VEZA, SAMO BIZNIS: Aleksandra i Car naplatili javno pomirenje, sve osvanulo na internetu!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

O iznenadnom raskidu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara bruji javnost i dan-danas. Dok jedni komentarišu kako je sve predstava za javnost, drugi smatraju da je sada zaista kraj.

Iako je Aleksandra naglasila da ne prihvata raskid i da Filip samo želi pažnju, juče se promenilo sve, kada su se Car i Aleksandra ponovo spojili na TikToku i odigrali meč, putem kog i zarađuju.

Republika

Foto: ATAImages

 

Čini se da je Aleksandra toliko bila uporna, da je izmolila Filipa za još jednu šansu, a on je ubrzo popustio i odlučio da se vrati na staro. Nikolićevoj nije smetala Careva odluka da je otprati sa društvenih mreža i izbriše sve zajedničke fotografije, jer ona, kako sama govori, ima status verenice i tome ništa ne može parirati.

Aleksandra i Filip se i dalje ne prate na Instagramu i nikome nije jasno šta se sada dešava među njima, a vrlo je jasno da njihov status veze sada kriju kao zmija noge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Aleksandar

09.08.2023 08:52

Bujka je zakon! Ha ha ha. Ona je u stvari inovator u ljubavnim odnosim. Ne moze se jednostrano raskinuti veza, a kako ona tvrdi: "za raskid je potrebno dvoje". Ovo je stvarno biser svih bisera. Ali sto je jos cudnije, ispade da je u njihovom slucaju sve kako je ona rekla jer ovaj papak ni sam ne zna sta hoce ni gde udara.

Stefan

09.08.2023 09:08

Pa cekaj majku mu, pa zar nije rezervisana velika hala za glamurozno vencanje. Pa zar Bujka ne nosi jos uvek verenicki prsten. Pa zar se redovno ne cuju, a i u zadnjoj emisiji Narod pita ona nista nije htela da kaze dok se s Carem ne konsultuje. I on je stalno bio na vezi pa valjda tako indirektno i ucestvovao u emisiji. Pa zar nije najavila uskoro odlazak u Crikvenicu. Pa je li to onda raskid ja se pitam. Ili su to sve napumpali radi medijske paznje i tamo onih famoznih Tik Tok meceva. Ko ovde koga laze. A inace su oboje veliki lazovi i ljudi bez cvrste reci i posebno bez karaktera.

Osman

09.08.2023 10:38

Uze Bujka stvar u ruke svoje Slusaj Care smrade pokvareni Za raskid ti potrebno je dvoje Odmah svoju odluku promeni A Krompirka uhvati panika Pa od straha gace mu se tresu Dobro Bujka ljubavi velika Vodicu te na kucnu adresu

Maja

09.08.2023 12:59

@Osman - Ali ovo kad Bujka uze stvar u svoje ruke, ha ha. Pa to joj je profesija i to joj najbolje ide.