SKANDAL! CAR I ALEKS PREVARILI NAROD! Izmislili raskid zbog para, hoće da iskoriste TAJKUNA iz Pariza!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su u Parizu upoznali matorog bogataša koji hoće Aleksandri sve da da, pa su rešili da lažiraju razlaz i pokupe novac

SKANDAL! CAR I ALEKS PREVARILI NAROD! Izmislili raskid zbog para,  hoće da iskoriste TAJKUNA iz Pariza!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali su raskid veze kako bi ona mogla da smuva starijeg biznismena koga su oboje tipovali zbog para. Pisanje Republike o njihovom lažnom potvrdilo se i sinoć u emisiji "Narod pita", gde je Aleks zvala Cara u toku sukoba sa Anom Ćurčić.

Pobednica "Zadruge 6" i njen dojučerašnji verenik navodno su prekinuli veridbu i sve planove koje su imali, a razlog je bila nesnosna ljubomora sa obe strane. Čim su se vratili iz Pariza, počele u navodne svađe, a onda je usledio i raskid. Nije izostala drama, pljuvanje i ružne reči. Naš izvor blizak starleti otkriva da je u pitanju dogovor između kontroverznog para.

- Aleksandra i Flip su sve smislili i samo budala bi mogla da im veruje da su raskinuli iz ovih smešnih razloga koje navode. Njih dvoje su se našli i oboje su namazani, koristoljubivi i najviše na svetu vole novac. Svesni su da je popularnost prolazna, da nema prihoda ukoliko ne uđu u sedmu sezonu, odnosno Elitu, da će biti zaboravljeni i da će isplivati neki drugi likovi. Svesni da kao par teško mogu da profitiraju. Njima je spontano iskrsla šansa koju nikako nisu želeli da propuste. Car je odmah u svemu video mogućnost da završi poslove koje je planirao, između ostalog, da sredi jedan sprat na kući u Crikvenici, kako bi on i Aleks mogli da budu sami, odvojeni od njegove porodice - počinje priču muška osoba bliska nekadašnjem učesnike Zadruge iz Hrvatske, pa nastavlja:

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli

- Njih dvoje su nedavno bili turistički u Parizu, kako bi se odmorili od svega. Tamo su upoznali jednog biznismena poreklom iz Novog Sada, koji u Francuskom gradu poseduje bogatstvo. On ih je oboje pratio u Zadruzi, i želeo je da ih upozna i počasti ih. Izveo ih je nekoliko puta na neke ručkove i večere i odlepio je za Aleks. Car je to primetio i odmah mu je sinula ideja kako da iskoriste gospodina koji se pokazao kao veoma galantan, a nije ni krio kakav biznis ima, i da je težak milione. On i Aleks su se dogovorili da ona krene da piše poruke tom bogatašu i da izvuče pare od njega. Kada je matori rekao da neće ništa sa njom dok ima dečka i to su rešili - nastavlja izvor blizak rijaliti paru, a onda nam na kraju razgovora otkriva i kako su uspeli da ga nasamare.

- Svesni da preko društvenih mreža sve brzo plane, i sve se sazna, počeli su da plasiraju priču kako je došli do svađe. U sve su upetaljili i Anđelu Đuričić, koja je baš tada došla u Crikvenicu da snimi emisuju sa Carem. Napravili su svađu i raskid da bi Aleks uspela da smuva matorog tajkuna iz Pariza i uzme mu pare. Biznismen je presrećan i već je počeo da se otvara kada je novac u pitanju. Nije ni takao Aleks, a nema čak ni govora o tome kada bi njih dvoje mogli ponovo da se sretnu, ali on je toliko odlepio za njom. Njemu je čast što je ona ostavila Cara zbog njega, i što može da joj ostvari njene želje. On Aleks šalje novac, poklone i sve što mu ona zatraži. Filip i Aleksandra se čuju preko telefona i oboje trljaju ruke zbog zajedničke prevare koju su napravili - završava prijatelj Filipa koji je želeo da ostane anoniman.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković

Maja: Bili su zajedno samo zbog fanova!

Maja Marinković nije ostala imuna na raskid bivšeg dečka Filipa Cara i ljute suparnice Aleksandre Nikolić. Ćerka Radomira Takija Marinkovića smatra da je je odnos između dvoje zadrugara bio zarad obostrane koristi:

- Ne bih komentarisala to, ali kada me već pitate ništa se nije desilo što nije očekivano. Vreme je najbolji pokazatelj svega, a oni su ovim sve sami rekli. Teško uspevaju veze koje su aktivne samo zarad fanova (smeh) - poručila je uz emotikon srca.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Dejan Dragojević

Dejan potvrdio: Rakid Aleks i Cara je fejk!

Dejan Dragojević potvrdio je našu priču da su njegova bivša devojka Aleksandra Nikolić i Filip Car fingirali raskid. On je u svom stilu prokomentarisao novonastalu situaciju u vezi svoje bivše devojke.

- Ma sta da komentarišem..Tap, tap, šer, šer, puta dva, spid i četiri ruže...Ispao bih glup kad bih rekao nešto drugo, a ne treba mi to. Mislim da je svima jasno da fejkuju raskid - kratko i jasno je poručio Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Sa

08.08.2023 11:21

Nisu oni nikoga obmanuli, videlo se da je sve laž i da je Car "obučio" Alex šta da kaže. Sve zbog bolje zarade i poklona. I opet je Dejan bio u pravu, on ih i poznaje najbolje. Raskinuti će oni ali tek onda kad se Car dočepa Aleksandrinog novca koji će biti isplaćen joj u septembru. Car nema ništa, leži 2 meseca kod kuće, ništa ne radi, nema nikakva primanja, igra Tik Tok i skuplja milostinju. Njegov honorar u Zadruzi je nedovoljan za njegove dugove koje je ostavio iza sebe i kazne koje je zaradio u Zadruzi. Kažu da Cara izdržava Aleksandra i da je to razlog njihovih svađa i da mu ona još treba da plati proslavu njegovog rođendana a posle toga baj, baj. Kažu i pričaju mnogi još svašta i da će se tek čuti za njih dvoje. Neznam da li je istina, videti ćemo šta i kada.

Osman

08.08.2023 11:26

Sastalo se dvoje imbecila Da prevare naivna tajkuna Sta sve Bujka ne bi uradila Caru s glave da ne padne kruna Ali zato trebace jos truda Mora Bujka da pokaze strasti I ne mora da se pravi luda To joj nece tako tesko pasti Ciljevi su zadruznih klosara Domaci se bogatstva silnoga Na to Bujku Krompir nagovara Ne plase se ni kazne od Boga