ALEKS NE PRIHVATA RASKID SA CAROM: Šutnuo je preko poruke, ona neće da čuje za KRAJ! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.08.2023

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra NIkolić progovorila je o detaljima raskida sa Filipom Carom.

ALEKS NE PRIHVATA RASKID SA CAROM: Šutnuo je preko poruke, ona neće da čuje za KRAJ! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Vest o raskidu Filipa Cara i Aleksandre Nikolić odjeknula je kao bomba u javnosti, a Nikolićeva je sada o tome govorila u emisiji ''Narod pita''.

- Kod mene se dešava ludilo. Filip je jako ljubomoran, i ja sam, ali ja nekako sebe kontrolišem i vodim računa šta ću reći, da ne bih dala povoda da ga iznerviram. Ljubomoran je na sve kada nisam pored njega, on je očekivao da ću po povratka iz Pariza otići pravo kod njega u Crikvenicu, što je meni i bio cilj, ali sam imala probleme, radim zube i još neke obaveze, a on je kao malo dete, čim se oseti zapostavljeno duri se - priča ona i nastavlja:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić o raskidu sa Filipom Carom

- Nismo se videli još, ali smo previse zagazali, nisam mu ja neko prolazan, ja sam neko koga je verio, zakazao svadbu i salu, da bi tek tako prešao preko svega toga. Ja sam mu verenica, tako da mislim da raskid preko telefona, ja ne doživljavam to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Osman

08.08.2023 01:07

Usnula je Bujka sanak pusti Da na "ludi kamen" ona staje Dramalj ovo nece da propusti Svi veseli zbog njene udaje Sudbonosno "Da" ce reci ona Tu je "Krompir" njena ljubav stara Odjekuju i svadbena zvona Jos cekaju samo maticara Iznenada Bujka se probudi Nema svadbe srce joj se stiska Osta samo onaj "kamen ludi" Beli kamen sto kupus pritiska