PANDORINA KUTIJA ANE I BULIĆA SE OTVARA: Kačavenda spremna da UNIŠTI sve, iluzija će pući posle ovoga!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda spremna da raskrinka sve!

PANDORINA KUTIJA ANE I BULIĆA SE OTVARA: Kačavenda spremna da UNIŠTI sve, iluzija će pući posle ovoga!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Milena Kačavenda, nekadašnja prijateljica bivše zadrugarke Ane Ćurčić, redovno izaziva podeljene komentare na društvenim mrežama zbog stavova koje iznosi.

Naime, Milena se fotografisala u šortsu i majici tokom treninga u teretani, te su njeni pratioci prvi put imali priliku da vide njeno poluobnaženo telo, mimo retkih fotografija u kupaćem kostimu.

 

Milena je pokupila sve simpatije, a kako saznaje Republika, izvor blizak Kačavendi nam je otkrio kakva je situacija sa Ćurčićevom:

- Ma, ona priča o tome, ali ništa specijalno, ima druge stvari napameti. Oko Bulića i cele te priče, jedino ona drži Pandorinu kutiju koja može da eksplodira svakog časa, a onda nikome neće biti dobro - govori izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

 

- Najbolje bi bilo kada bi Milena progovorila o svemu što zna, e tek bi onda videli šta je rijaliti, kad im se pomute konci, kad pukne istina, ima da priča ceo svet o tome, poseban rijaliti treba da se napravi za to.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

22.07.2023 08:36

Kačavenda ipak treba da iznese sve detalje oko priprema za realiti i veze sa Acom Buluqiem, koja je ta glavna admistratorka iz Bujanovca, navodno Kristina a u stvari Fatmira i zašto napada pobednicu Zadruge insinuzacijama o navodnom Bujanovcu i Belivukovi klanom kada je ona i te kako vezana sa kriminalcima od Buliqija do Zvezdana.