ANĐELA U TANGAMA PONOVO KRIVI KIČMU: Crnogorka se bez blama NATRĆILA, gola zadnjica samo seva! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka ne prestaje da provocira u Crnoj Gori!

ANĐELA U TANGAMA PONOVO KRIVI KIČMU: Crnogorka se bez blama NATRĆILA, gola zadnjica samo seva! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, nakon što je raskrstila sa Zvezdanom Slavnićem, već izvesno vreme boravi u Crnoj Gori u roditeljskoj kući u Đenovićima i kako za sada stvari stoje još ne planira da se vrati u Beograd.

Međutim, kako smo već pisali, mlada Crnogorka uveliko uživa u ljubavi sa novim dečkom koji je obasipa pažnjom i skupim poklonima. Tako Anđela neretko objavi fotografiju iz nekog skupog restorana ili luksuznog rizorta, što je uradila i sada, pozirajući u svojoj omiljenoj pozi u kupaćem kostimu.

Naime, Đuričićeva je svoju zadnjicu u ljubičastim tanga-bikiniju okrenula ka kameri, a ono što se odmah primeti je da je primenila stari, oprobani trik kako bi pozadina izgledala veće - kičmu je skroz iskrivila, a jednu nogu je ispužila unazad.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anđela Đuričić zadnjica Zadruga 6

Podsetimo, u "Zadruzi" je Anđela bila predmet ismejavanja upravo zbog krivljenja kičme, kako bi joj pozadina bila što istaknutija, a sada je dočekala svojih pet minuta i pokazala je u groplanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Relja

11.07.2023 00:51

Hahahaha sta ce jadna