PRE JELENE I MILJANE BIO SA LEPOM MANEKENKOM! Ivan Marinković jedva preboleo ovaj RASKID, posle tragedije se povukla iz javnosti!

Autor:

Zadruga

08.07.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa manekenka je bila učesnica rijalitija, a nakon velike tragedije se povukla!

PRE JELENE I MILJANE BIO SA LEPOM MANEKENKOM! Ivan Marinković jedva preboleo ovaj RASKID, posle tragedije se povukla iz javnosti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Sara Trajanović, rijaliti učesnica poznata po mnogobrojnim ljubavnim aferama važila je za jednu od najlepših rijaliti učesnica, a nakon tragedije koja joj je obeležila život povukla se iz javnosti.

Bivšoj učesnici "Farme" u petoj sezoni nije odoleo Ivan Marinković, ali ni pevač Andrija Marković Aki. On je tokom svog učešća u "Parovima" često pominjao Saru, koju je teško preboleo.

Republika

Foto: instagram.com

Sara Trajanović

Raskid se dogodio zbog razdvojenosti, kad je ona otputovala zbog modelinga u Tursku. 

- Na početku su se redovno čuli preko društvenih mreža, a onda su to proredili. Kada se Sara vratila u Srbiju, Ivan se nije udostojio ni da je sačeka na aerodromu, pa je ona sama otišla pravo kod mame i bake. Uz obrazloženje da je uželela porodice, Trajanovićeva je izbegla susret sa Ivanom. Često su se raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i Sari je to smetalo - rekao je tada izvor blizak nekadašnjem paru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sara i Ivan

Sara se povukla iz medija nakon rijalitija, a doživela je i veliku porodičnu tragediju. Manekenka je ostala bez majke, poznate pevačice Rosite Trajanović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Mladenovac - Mali Požarevac kod Vlaškog polja.

Uprkos povlačenju iz medija, zavodnica Sara je na društvenim mrežama i te kako ostala aktivna gde redovno svoje pratioce obraduje atraktivnim fotografijama, a ono što je očigledno je da i dalje može da se pohvali neverovatnim izgledom.

Republika

Foto: Instagram.com

Sara Trajanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading