OTVORENO PISMO IVANA MARINKOVIĆA: Ocrnio Anu Ćurčić za sva vremena i odgovorio na TUŽBU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.06.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar nije štedeo nekadašnju cimerku!

OTVORENO PISMO IVANA MARINKOVIĆA: Ocrnio Anu Ćurčić za sva vremena i odgovorio na TUŽBU! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" Ana Ćurčić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita" i otkrila da je tužila Ivana Marinkovića, koji se danas oglasio putem svog Instagram profila i odgovorio rijaliti neprijateljici.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Da stanem u odbranu svog lika i dela. Ana Ćurčić, čekam tu tužbu koju si najavila, ali nikako da stigne. Mene vređa kad neko kaže da sam loš u nečemu (shvati kako hoćeš). Za tebe sam čuo da si dobra u svemu, ali u verbalnoj raspravi na nivou rijaliti zapravo si NULA - napisao je Ivan, pa dodao:

Republika

Foto: Instagram.com

Otvoreno pismo Ivana Marinkovića

- O tome, Ana, ne svedoči moje šesto mesto, nego tvoje drugo. A kakva si majka ne znam, ali po svemu sudeći (čitaj tetovaže) si odlična! Čestitam! Šsto se mene tiče, ti si jedan od većih prevaranata kad je rijaliti u pitanju i gadi mi se svaki put kad moram da te slušam, a vidim i većini naroda - dodao je Marinković, pa zaključio:

- Treba da odsmrdiš sve emisije, ženo, a za to ima vremena. Poljubac, dr mr Ivan Marinković - poručio je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Nadica

26.06.2023 19:03

Ovaj propali alkos ne može da se pomiri sa tim što je Ana drugoplasirana!!! Ološ ostaje ološ, a alkohol samo odmaskira nečiji karakter. U prethodnoj emisiji ga je alkohol zaista demaskirao, a njegova agresivna draga ne komentariše, jer čeka lovu od Pink-a!!!!

Sava

26.06.2023 19:52

Neverovatno odvratan čovek. Nama je odvrratno d da ga slušamo i gledamo u emisijama ali moramo. On je 0 od muža, 0 od oca 0 od prijatelja, kažu svi koji ga poznaju godinama. Kćerku mu gaji ( uz njenu majku ) i očuh. Očuh je svedok i sudeluje usvim njenim uspesima, radostima, zna jo i verovatno sa majkom ispunjava želje, ublažava ponekad i tuge a otac Ivan Marinković je godinama nije zagrlio i pričao sa njom. Sin je još veća tuga, nije čak ni priznat 5 godina, baba i deda ga hrane i slave mu rođendane. Kome se ta deca raduju, sa kim provode sretne dane i godišnje odmore, kome će oni posvetiti tetovaže ka odrastu? Koji sretan događaj njih veže uz biološkog oca? Šuti sramoto od oca i čoveka kojem je uspeh i zanimanje biti vrstan rijaliti učesnik. Dr. Mr. i ostalo za alkohol i kockarske stolove, za krađu kobasica i primanje udaraca od devojke. A tužbe, dr. Mr i bt (budaletina ) čovek sa toliko titula bi trebao znati da ne dolaze za par dana.

Goca

26.06.2023 22:38

Sta ce jadan

Nada

27.06.2023 20:39

Toliko se Ana "gadi" publici, da je osvojila drugo mesto!!! Ovaj je potpuno pukao i izgubio vezu za realnost!!! FUJ!!!