KAO DA JE OSVOJILA NOBELOVU NAGRADU, A NE BLAMIRALA SEBE: Anđela Đuričić umislila da je Holivud, pa dobila bolan šamar realnosti!

Autor:

Zadruga

25.06.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ponosna što je obrukala sebe za ceo život!

KAO DA JE OSVOJILA NOBELOVU NAGRADU, A NE BLAMIRALA SEBE: Anđela Đuričić umislila da je Holivud, pa dobila bolan šamar realnosti!

Foto: pixabay.com, Instagram.com

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić danima uživa na Hrvatskom primorju. Prvo je posetila Split, da bi krenula na krstarenje luksuznom jahtom i stigla u Makarsku, da bi se sinoć pohvalila novom lokacijom. 

Anđela je odluči da poseti i Dubrovnik. Prošetala je starim gradom i podelila nekoliko snimaka i fotografija iz ovog grada. 

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Anđela je pozirala, podignute glave i sa osmehom na licu, na osnovu čega su mnogi zaključili da je Crnogorka ponosna na titulu ljubavnice i sve scene koje je priredila porodici u Zadruzi 6, kada se odlučila za javni odnos sa zauzetim muškarcem, bizarne fetiše, a potom i brutalno nasilje, zbog kog je diskvalifikovan:

- "Umesto da se stidi, ona umislila da je Holivud neki", "Sram te bilo, umesto da se stidiš, ti se još pokazuješ", "Slavniću, da li ti je krivo sada?", "Kao da je dobila Nobelovu nagradu, a ne blamirala sebe", "Idi kući", bili su samo neki od komentara na Anđelin račun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Lale

25.06.2023 10:53

Osramotila lice Crne Gore i celo Jadransko more.

Ko razume shvatiće!

25.06.2023 11:34

Obrukala? Zašto? Da li vi znate šta devojke, žene neretko i devojčice , (ali i muškarci) rade mimo rijalitija. NE ŽIVITEEE LJUDI U FANTAZIJAMA. DRUŠTVO I SVET SU U SUNOVRATU. RIJALITI JE SAMO BLAGA SLIKA-OGLEDALO OKRUŽENJA U KOME ŽIVIMO. Čistite po svojoj kući odavno je sve zaprljano.

Gogi

25.06.2023 12:55

Šta joj sve to vredi kad voli puvanak! A to baš i nije normalno

Nadica

25.06.2023 19:12

Ma jasno je da je mala ološ i profuknjača, željna slave i para!!! Pokazala je koliko je poremećena sa svim fetišima, tako da će sigurno imati mnogu korisnika istih, jer muškarci to teško preskaču!!! Blago njenima - jedva oterali robijaša, a čekaju na redu mnogi poremećeni debili, jer im se ćerka dobro izreklamirala u Zadruzi!!!!!