ANA ĆURČIĆ SE SLOŽILA SA FANOVIMA: Oglasila se nakon HAOSA sa Milenom Kačavendom!

Autor:

Zadruga

22.06.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat tridesetogodišnjih prijateljica uzburkao je javnost!

ANA ĆURČIĆ SE SLOŽILA SA FANOVIMA: Oglasila se nakon HAOSA sa Milenom Kačavendom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kao bomba je juče odjeknula vest da je puklo prijateljstvo Ane Ćurčić i Milene Kačavende. Prvo se Milena uključila u "lajv", zamerila Ani što je nikad nije branila od optužbi da je uzimala novac od njenih fanova, te rekla ju je Zvezdan Slavnić više ispoštovao od Ćurčićeve. Ana i Milena su se otpratile sa Instagrama, a Ćurčićeva je najavila razgovor sa njom u četiri oka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Ana i Milena

Ana je danas podelila objavu jedne od svojih fan grupa, sa kojom se složila.

- Da se oglasim povodom ove situacije oko Ane i Milene. Mislim da su pojedini fanovi preterali oko skrnavljenja Milene, to ne treba da rade, iz razloga što ni Ana je ne skrnavi. One nisu čak ni posvađane, već imaju neke nedovršene teme, o kojima moraju da pričaju. U te teme ne treba da se uključuju ni Milenini, ni Anini fanovi - stoji u objavi koju je podelila Ana.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aninih fanova

Inače, jedan od problema između Ane i Milene je to što se izvesna Hristina iz Bujanovca, koja je vodila grupu "Lavice", okrenula protiv Kačavende pred superfinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading