PUČE PRIJATELJSTVO! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda jedna drugoj OKRENULE LEĐA nakon RASKRINKAVANJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" i njena prijateljica se više ne prate na Instagramu!

PUČE PRIJATELJSTVO! Ana Ćurčić i Milena Kačavenda jedna drugoj OKRENULE LEĐA nakon RASKRINKAVANJA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Milena Kačavenda je danas održala "lajv" na društvenoj mreži Instagram, gde je javno zamerila Ani Ćurčić i Aci Buliću što nisu stali u njenu odbranu nakon niza optužbi na njen račun. Najviše ju je pogodilo što nisu demantovali da je uzimala novac od Aninih fanova, a Kačavenda je pojasnila i kakve su se malverzacije dešavala u fan grupama koje su bile posvećene Ćurčićevoj. Celu izjavu možete pogledati klikom na link OVDE.

- Ana jednog trenutka nije ustala i rekla da neće da razgovara o tome, nego je rekla da ne zna, da ništa nije dobila od fanova, da će videti sa mnom u četiri zida. Tolike godine me poznaješ, krvnički sam te branila, znaš da ne bih uzela dinar. Ja sam i Anu i Acu Bulića kontaktirala nakon priča i rekla da demantuju, nisu. Najmanje za sve ovde krivim Anu, krenuli su da joj pune glavu nakon izlaska. Pet sami smo razgovarale, bilo je malo. Ani ne zameram ništa, znam da je prošla užasno težak period. Sve bih uradila isto, na Anu nisam ljuta, teško joj je, nije se najbolje snašla, ali ovaj lajv služi tome da se obratim javno, da zaštitim svoj obraz, imam i ja mamu i decu. Kuma je radila najbolje što je znala. Ovo nije kraj našeg drugarstva, ali ja sam morala da kažem šta znam - rekla je, između ostalog, Kačavenda.

Milena je u jednom trenutku izjavila i da ju je Zvezdan Slavnić ispoštovao više od Ane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel, ST/Nikola Mutić, Instagram.com

 

Odmah je "lajv" održala i Ana, koja se šokirala izjavama svoje drugarice.

- Ja Milenu poštujem, ne znam šta se desilo. Trebalo je da se vidim sa njom, ali ona je odlučila da izađe javno i iznese neke informacije, mislim da je ovo tek sad preterivanje. Ja sam ostala korektna, zvala sam je, ali je ona odlučila da odradi sve na svoj način, kako je ona htela. Moj život je u pitanju i mislim da je kulturno da se poštuje ono kako ja odlučim, šta je tačno, šta nije, to je moja stvar i ja to najbolje znam. Neosporavam da me je iko branio, zahvalna sam, ali ovo mi se ne sviđa. Problemi se rešavaju u četiri zida, ali očigledno ona ima potrebu da sve bude javno. Ja nemam potrebu za tim, nisam htela da dozvolim da novinari prave priču od ovoga, ali ona želi da odbrani sebe, iako nema za šta da se brani... Šta da kažem, pravi mi problem, ali nema veze - istakla je Ana u svom "lajvu".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Ćurčić

Izgleda da je došlo do konačnog pucanja prijateljstva, kako se odmah nakon ovoga na društvenim mrežama pojavila slika da su se njih dve otpratile sa Instagrama.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana i Milena se ne prate na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading