DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OKRENUO PROTIV ANE ĆURČIĆ: Javno pružio podršku njenom najvećem neprijatelju, pa mu uputio OVE reči!

Autor:

Zadruga

18.06.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa u emisiji "Narod pita", Dejan Dragojević stao na stranu Ivana Marinkovića!

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OKRENUO PROTIV ANE ĆURČIĆ: Javno pružio podršku njenom najvećem neprijatelju, pa mu uputio OVE reči!

Foto: ST/D. Kadić, E stock

U emisiji "Premijera Vikend Specijal" pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, dao je svoj sud o učešću Ivana Marinkovića u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, pa otkrio da li mu je čudno njegovo ponašanje tokom emisije "Narod pita", koje se dosta komentarisalo na društvenim mrežama.

Dejan je objasnio zašto se poistovetio sa Ivanom, koji je vodio žestoku borbu u emisiji sa Anom Ćurčić i Zoricom Marković, pa mu pružio podršku:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

 

- Nisam. On unutra nije mogao da priča od ljudi koji napadaju, a sad kad je izašao treba da priča sve što zna i da oplete sa svih strana i nema koga da se plaši. Znam kako je kad su prtiv mene bili u taboru, pa je bolje da ne komentarišeš nego da te prave ludim jer tamo njih petoro drže zbog kutije cigareta - govorio je Dragojević.

Ivan mu se odmah javno zahvalio na lepim rečima, putem svog Instagram profila, a Marinković i dan-danas pokušava da objasni svoje ponašanje i plač na kraju emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading