RANI RADOVI POBEDNICE ZADRUGE 6: Aleksandra Nikolić se nadala da su gledaoci zaboravili ove scene!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ni dan-danas ne može da pređe Aleksandri preko mnogobrojnih partnera!

RANI RADOVI POBEDNICE ZADRUGE 6: Aleksandra Nikolić se nadala da su gledaoci zaboravili ove scene!

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić pobednica je Zadruge 6, a mnogi smatraju da Aleksandra ne zaslužuje ovu titulu, zbog ponašanja u prethodnim sezonama rijalitija, koje se takođe pamte.

Takođe, Aleksandra je u šestu sezonu Zadruge ušla kao devojka Dejana Dragojevića, a ubrzo ga je ostavila zbog Filipa Cara, sa kojim je bila u vezi pre.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

 

Nikolićeva ističe da se mnogo promenila u odnosu na prethodne sezone, ali brojni gledaoci rijalitija smatraju da Aleksandra samo vešto prikriva pravo lice i da je to ista ona osoba, koja se, na primer, udvarala oženjenom Kristijanu Goluboviću. 

Da podsetimo, Aleksandra je u Zadruzi 4 otvoreno govorila o emocijama prema zauzetom Goluboviću, a jednom prilikom mu je priznala sa koliko muškaraca je bila intimna.

Ipak, ove sezone najviše se polemisalo o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i spornim klipom iz izolacije, a više nego jasno je da Aleksandra nije držala distancu, te da je do spajanja usana ipak došlo, iako pobednica to negira i dan-danas.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Maja Marinković najveća je "rivalka" Aleksandre Nikolić, a čini se da se njih dve takmiče i u broju partnera u rijalitiju. Dok Maja otvoreno priča na tu temu i ne negira svoje odnose sa muškarcima, Aleksandra se nada da je publika zaboravila njene mnogobrojne afere.

Osim Filipa Cara, Aleksandra je bila u "vezi" sa Nikolom Đorđevićem, Markom Janjuševićem Janjušem, Markom Osmakčićem, Dejanom Dragojevićem, a ljubila se i sa Tomom Panićem, koji je tada takođe bio zauzet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading