DEJAN DRAGOJEVIĆ NAJAVIO RASKRINKAVANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Evo šta je imao da kaže za njenu pobedu!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević poručio Aleksandri da će istina o njoj tek izaži na videlo!

DEJAN DRAGOJEVIĆ NAJAVIO RASKRINKAVANJE ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Evo šta je imao da kaže za njenu pobedu!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić ušla je u Zadrugu 6 kao devojka Dejana Dragojevića, koji je odneo pobedu u petoj sezoni istog rijalitija, a sada ga je sa trona skinula upravo bivša devojka.

Sve je interesovalo zašto se Dragojević nije pojavio na finalu, da uruči ček pobednici, a Dejan se kratko oglasio za domaće medije, pa prokomentarisao Aleksandrinu pobedu:

Republika

Foto: Republika.rs

 

- Svaka sezona govori za sebe kao i o pobedniku. Ova sezona je dosta rekla o sebi kao i sami učesnici ali...postoje emisije i Narod pita.Svaka čast svima sve najbolje - rekao je Dragojević za Blic u svom stilu.

Da podsetimo, Aleksandra je ostavila Dejana zbog Filipa Cara, koji ju je zaprosio samo nekoliko dana pre velikog superfinala, tako da je iz Zadruge 6 izašla sa prstenom na ruci, kao verenica najvećeg Dejanovog rivala.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Melanija

10.06.2023 19:54

Šta imaš da zamerš Aleksandri? Jel' to što je krila da si postao Bošnjak!? Ili to što je imala odnose sa Carem u krevetu pod jorganom "Ko' krmad" ili to što je okretala kamere kada si se klanjao...

Relja

10.06.2023 20:55

@Melanija - Ala si ti bolesna

tamara

10.06.2023 21:04

@Melanija - Sram ga bilo.....da nije bilo te Aleksandre nikad ne bi ozdravio. Sto je on nije verio?! Ona je usla u ZADRUGU 6 da bi zaradila za sebe jer je on rekao cuvenu recenicu: Kopacemo dva kanala, svako za sebe. Nije nikada rekla ruznu rek za njega. Neka on iznosi burnu proslost njegove bivse zene.....on je umislio da Aleksandra ne moze nista bez njega.......Adio decko.....Uzivaj u svojoj ,,ljubavi,,.

Kobra

11.06.2023 01:53

Ma samo kada je tebe ostavila i pobedila u zadruzi sest. To ti je dovoljno da se grizes i jedes iznutra.