IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O PLANOVIMA SA SINOM ŽELJKOM: Njegova verenica organizovala venčanje, zadrugar zaprepašćen!

Autor:

Zadruga

10.06.2023

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković priznao koliko mu je susret sa Miljanom i Marijom u Zadruzi 6 promenio život!

IVAN MARINKOVIĆ PROGOVORIO O PLANOVIMA SA SINOM ŽELJKOM: Njegova verenica organizovala venčanje, zadrugar zaprepašćen!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ivan Marinković, koji je važio za jednog od najvećih favorita, napustio je Zadrugu 6 i osvojio visoko 5. mesto u superfinalu. Ivana je sačekala verenica, Jelena, koju je non-stop spominjao u rijalitiju.

- Nismo ga očekivale sada, Ermina i ja smo u blejale na TikToku. Ali osećala sam... Drago mi je što je publika konačno upoznala pravog Ivana. Biće uskoro venčanje, ja sam sve smislila, on još nema pojma. Bio je perfektan, jedino me je brinulo da ne krene da pije u nekoj agoniji - govorila je Jelena.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- U pravu je Jelena, malo sam spustio loptu, drago mi je što sam ove sezone osvojio visoko peto mesto, ja sam prezadovoljan, nisam pucao na prvo mesto. Zadruga je zbližila Željka i mene, sve je bila moja krivica. Moj susret sa Željkom i Marijom i Miljanom... Moram priznati da je mnogo doprineo da budem ovaj Ivan koji jesam. Posvetiću se svom životu, u kome će sada da bude i Željko - priznao je Ivan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading