ANĐELA IZBEGAVA PORODICU NAKON DISKVALIFIKACIJE?! Otac i brat pokušali da stupe u kontakt sa njom, nastala DRAMA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka beži od razgovara sa roditeljima i bratom!

ANĐELA IZBEGAVA PORODICU NAKON DISKVALIFIKACIJE?! Otac i brat pokušali da stupe u kontakt sa njom, nastala DRAMA! (FOTO)

Foto: ATAImages, Printscreen

Đenovići

Crnogorka Anđela Đuričić diskvalifikovana je juče iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" zbog nasilja nad Majom Marinković, te se zajedno sa svojim partnerom, Zvezdanom Slavnićem, uputila u stan njegovog oca, Moke.

Iako se porodica kontroverzne zadrugarke strogo protivila vezi sa bivšim robijašem, Anđela je u više navrata plakala zbog njihovog odbijanja da imaju kontakt sa njom, međutim, sada je poptuno promenila ploču.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Zvezdan i Anđela Zadruga 6

Naime, niko nije očekivao da će se Anđeli toliko svideti kod Moke da će čak izbegavati kontakt sa svojom porodicom. U prilog tome, pojavile su se tvrdnje na jednom Instagram profilu koji svakodnevno prati dešavanja iz pomenutog rijalitija.

Navodno, Anđelu su kontaktirali otac i brat, ali se ona vadila da joj sa punjačem od telefona nešto nije u redu i da nije mogla razgovarati sa njima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan i Anđela Zadruga 6

- Kažu da bi sutra trebala da ide za Đenoviće, ako uopšte ode - stoji u objavi ovog profila.

"Teško će se nje Slavnići rešiti", bio je samo jedan od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
had

28.05.2023 14:33

Ma to je Helgin stan.

Bolest

28.05.2023 14:48

Definitivno zalecenje. Napisala sam ogorčeni komentar povodom njene užasne agresije na Maju. Mislim izdanje tako s malom dozom rezervisanosti. Možda je ipak za jedno vrlo ozbiljno lečenje. Moki,da se opa eti. Ta mala,kako je Zveki prozva,ni malo nije mala od milošte,ali je jako mala kao čovek...

Goca

28.05.2023 15:50

@Bolest - tesko ce se oni nje otarasiti,znam porodicu cijeg je sina proganjala,morali su na sud tek kad je dobila zabranu prilaska ljudi su poceli spavati...to treba lijeciti ako nije kasno

Relja

28.05.2023 22:46

Ovi njeni imaju kumovske odnose sa jednim od crnogorski klanova tako da zveki razmisli ti malo