OVO JE DOKAZ DA SU ZVEZDAN I ANĐELA BILI U ŠEMI PRE ZADRUGE?! Crnogorka razotkrivena do srži, evo šta ju je odalo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić već boravila u stanu Moke Slavnića jer je imala aferu sa Zvezdanom Slavnićem?!

OVO JE DOKAZ DA SU ZVEZDAN I ANĐELA BILI U ŠEMI PRE ZADRUGE?! Crnogorka razotkrivena do srži, evo šta ju je odalo! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Informacija da su glavni ljubavnici šeste sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, diskvalifikovani iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja je uzdrmala domaću javnost koja verno prati dešavanja na imanju u Šimanovcima, a kako je Republika otkrila, par je utočište pronašao u stanu Moke Slavnića u luksuznom delu Novog Beograda.

Međutim, na osnovu Crnogorkinih objava na društvenoj mreži Instagram, dolazimo do saznanja da ovo nije prvi put da ona boravi u ovom kraju.

 

 

Naime, Anđela je prošle godine objavila fotografije sa identične lokacije gde smo uhvatili nju i Zvezdana nakon diskvalifikacije iz "Zadruge", u potpuno identičnoj ulici, samo par metara udaljnu od ulaza u zgradu u kojoj je stariji Slavnić dobio stan od države.

 

 

Inače, kako se u medijima prenosilo, Zvezdan i Anđela su se upoznali i pre početka šeste sezone, međutim, za to ne postoje dokazi koji bi mogli da potvrde njihovo druženje, ali činjenica da se Đuričićeva na istoj lokaciji nalazila mnogo pre početka rijalitija, postavlja mnoga pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Goca

28.05.2023 14:26

jos jedna koju cemo citati u hronici

njeno

28.05.2023 14:31

Uvalio joj se u gajbu. Prosta stvar . Moka nema ovaj luksuz . Zveki zna koju da tipuje.

Mila

28.05.2023 14:37

a mozda je bila sa tom gnjidom mokom u semi jer on kaze da je ona divna a ona voli starije sto vonjaju

Nina

28.05.2023 14:50

Ovdje je njen stan. Prosto ko pasulj. Kakav moka i gluposti.