ZVEZDAN MAZNUO PARE NA VREME: Otkriveno koliku sumu je diskvalifikovani Slavnić uzeo od produkcije! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan konj, dva konja, tri konja...

ZVEZDAN MAZNUO PARE NA VREME: Otkriveno koliku sumu je diskvalifikovani Slavnić uzeo od produkcije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je iz "Zadruge" hitnom odlukom Velikog šefa, te je tako ostao uskraćen za mogućnost da se bori za glavnu nagradu i titulu pobednika poslednje sezone pomenutog rijalitija.

Naime, on je tokom jučerašnjeg dana divljao i vitlao motkom po čitavom imanju u Šimanovcima, a potom počeo da preti zadrugarima i šutira inventar Bele kuće. Kako je produkcija bila izričita i rešena da ni najmanje propuste i kršenja pravila neće tolerisati, bivši robijaš je momentalno diskvalifikovan, te će prema odredbama ugovora koji je potpisao pre samog ulaska potraživati 50.000 evra od Slavnića na ime kazne.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zvezdan diskvalifikovan

Mnogi njegovi cimeri su komentarisali kako je ovo najgora solucija po njega, jer je svega desetak dana ostalo do kraja rijalitija, do velikog finala, a da on izlazi bez dinara i sa pomenutim dugom. Međutim, u razgovoru Filipa Cara i Miljana Vračevića, sasvim slučajno je otkriveno kako je Zvezdan unapred uzeo svoj honorar i na taj način paprenom svotom profitirao.

Uzeo je on dva konja, tako mi je rekao - izjavio je Vračević, što je Cara ostavilo u čudu.

 

 

Inače, "konj" u žargonu znači 10.000, te se pretpostavlja da je sin Moke Slavnića, postao bogatiji za 20.000 evra još na samom početku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading