PAKLENI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ: Raskrinkan razlog Crnogorkine ciljane diskvalifikacije, sve smislila unapred! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je napravila haos na imanju u Šimanovcima!

PAKLENI PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ: Raskrinkan razlog Crnogorkine ciljane diskvalifikacije, sve smislila unapred! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Najkontroverzniji par šeste sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su tokom jučerašnjeg dana hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovani iz rijalitija zbog agresivnog i nasilničkog ponašanja pred kamerama, međutim, kako se sada otkrilo, Crnogorka je sve uradila namerno kako bi napustila imanje u Šimanovcima.

Naime, Lepi Mića je tokom razgovora sa Aleksandrom Nikolić kraj bazena istakao je da je sve vreme tokom burnog jutra da urazumi Đuričićevu i smiri je kako ne bi uradila nešto zbog čega bi zažalila, ali bezuspšeno jer je samo tražila način da se diskvalifikuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Joj Mićo, šta se izdešavalo, ja ne mogu da verujem... Iskreno, nisam mislila da će ovako baš biti - kazala je Nikolićeva.

- Žao mi je što se tako sve izdešavalo, ali ne možeš njoj neke stvari dokazati, ona ne sluša nikoga, nisam mogao da je sprečim. Nije mogla da se iskontorliše, ona je išla na diskvalifikaciju, sama je htela ovo, to je izabrala, nije mogla da podnese pritisak i zato je htela napolje - otkrio je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Goca

28.05.2023 10:46

Bilo bi dobro da im vi platite tu kaznu,jer vidim mnogo vam ih je zao

Vanja

28.05.2023 13:19

Koga interesuje šta će biti sa robijaš em i kreštavom histerušom? O tome neka brinu njihove porodice. Show must go! Adio !

bumbar

28.05.2023 13:32

neka im i ovog puta Mitrović pogleda kroz prste kao i bezbroj puta do sada

istina

28.05.2023 14:16

NACI CE SE VEC NEKA BUDALA DA IM KUPI STAN A BILO BI DOBRO DA IH I IZDRZAVAJU DOZIVOTNO A ONI ZA UZVRAT DA IM SALJU KLIPOVE KAKO ZNAJU DA UZIVAJU SA TUDJIM PARAMA, TO BI BAS BILO VRH. OGLADITE SE SPONZORI...