ZADRUGARSKI KAZANOVA KRIJE HOMO-AFERU: Zvezdana finansirao bogati gej, hteo da se ubije kad je Slavnić našao Anu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Galantni gospodin bio je slepo zaljubljen u Slavnića. Po gradu se pričalo da su on i Zveki u vezi, ali njemu to nije smetalo jer ga je ovaj finansirao, tvrdi zajednički prijatelj.

ZADRUGARSKI KAZANOVA KRIJE HOMO-AFERU: Zvezdana finansirao bogati gej, hteo da se ubije kad je Slavnić našao Anu!

Foto: ATA Images, TV Pink

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Učesnik "Zadruge 6" Zvezdan Slavnić, koji se ove sezone u Beloj kući ponaša kao Kazanova, krije da je u mladosti imao podršku moćnika homoseksualca, koji je burnih devedesetih ispunjavao sve njegove hirove.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić u "Zadruzi 6" pokušavaju da izglade svoj odnos

 

Kako otkriva Republika, sve se odvijalo u periodu kada je sin Moke Slavnića bio tinejdžer i imao jedva 18 godina. Harao je prestoničkim klubovima, kojih je u to vreme bilo napretek, a u jednom provodu na njega je bacio oko bogati gej, tada veoma uticajan čovek, koji je mnogo voleo mlade momke. Osvojio ga je tako što mu je plaćao sve račune u provodima, a lagano mu se približio i postali su bliski.

- Zvezdan je kao klinac bio svestan da je privlačan, da ga svi žele. I muškarci i žene su ga obletali ko ludi. Taj moćnik devedesetih je držao pola grada. Znalo se u gradskim krugovima da voli muškarce i da je veoma galantan. Zveki je to isto znao, ali nije odbio njegovu pažnju. Taj čovek je plaćao sve Zvezadanove hirove. Bio je slepo zaljubljen u njega. Ljudi po gradu su počeli da pričaju da su on i Zvezdan u vezi, ali njemu to nije smetalo sve dok ga je ovaj finansirao. Onog momenta kada je našao Anu, taj gej je hteo da se ubije. Čovek je skrenuo psihički. Toliko ga je voleo - otkriva izvor dobro upućen u Slavnićevu burnu prošlost koji se u to vreme družio s obojicom.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela opet izvisila, oprostla Zvezdanu što je prevario s Majom, a on je šutnuo

Inače, zadrugar koji je pomutio pamet ženama u rijalitiju i sada pokazuje koliki je manipulator jer je uspeo da zavrti glavnu priču oko sebe kada je nevenčanu suprugu Anu Ćurčić javno prevario s Anđelom Đuričić. Vrhunac je bio kada je i nju prevario s Majom Marinković, što mu je Crnogorka oprostila, ali joj ni to nije pomoglo da ga zadrži jer ju je ponovo šutnuo posle sedam dana. Na početku umalo nije smuvao i Aleksandru Nikolić, ali ona je uspela da mu odoli zbog Filipa Cara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

19.05.2023 23:07

Ovaj retard moze samo glupace da zavede