OTKRIVAMO: Zvezdan terao Anu na PERVERZIJE u zatvoru, primoravao je na divlje akcije u ćeliji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom nedeljno je dolazila kod njega! Pila je lekove za smirenje jer ju je bilo sramota čuvara koji su znali zašto je tu. Praktikovao je da je išamara pre odnosa. Ana je trpela jer ga je ludo volela, trvdi izvor.

OTKRIVAMO: Zvezdan terao Anu na PERVERZIJE u zatvoru, primoravao je na divlje akcije u ćeliji!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

Bivši par koji u "Zadruzi 6" već mesecima iznosi prljav veš Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić najgore priče očito još ne izlaže u javnost. Međutim, kako Republika otkriva, njihov odnos odavno je već osuđen na propast jer je bilo samo pitanje dana kada će Ana pući zbog Zvezdanove torture, koju je trpela godinama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić se u "Zadruzi 6" ne odvaja od Zorice Marković

Naime, on ju je čak primoravao na seksualne odnose u zatvoru, gde je morala da dolazi jednom nedeljno na seks ako želi da ga zadrži.

- Slavnić je 2008. u KPZ Sremska Mitrovica služio trogodišnju kaznu nakon što je kod njega pronađeno 150 grama heroina. Kako je tada bio u jeku ljubavi sa, sada već bivšom, nevenčanom suprugom, on je imao nenormalne zahteve od nje. Ljubomoran i posesivan, zapretio joj je da mora da dolazi kod njega u zatvor na seks jednom nedeljno. Vezu za ovakav vid poseta u KPZ pronašao je niko drugi do uticajni tata Moka Slavnić, on je sinu i tadašnjoj snajki sredio da mogu da budu zajedno i budu intimni - otkriva izvor blizak bivšem paru, pa nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdanu Slavniću partnerke i u rijalitiju ispunjavaju sve zahteve

- Zvezdan je tada proveo tri godine u zatvoru, što je dug period. Kako su on i Ana tada bili još sveži u ljubavi, nije je puštao da miruje ili, nedajbože, da ga ostavi i nađe nekog drugog, kao utehu i zamenu. Da bi bio siguran da neće biti s drugim, postavljao joj je uslove. Kao sin Moke Slavnića, imao je privilegije u zatvoru, pa je izdejstvovao da mu Ana dolazi jednom nedeljno na intimno druženje. Zamislite nju, koja je putovala iz Beograda, a svi su znali zbog čega je tu. Kad god je došla na vrata zatvora, oni koji su je puštali smejali su joj se u lice. Njima je bilo jasno da Ana dolazi da bi seksualno podmirila Zvezdana. Veoma se sramila. Pila je lekove za smirenje tada. On ju je terao na razne perverzije. Ludo ga je volela, ali je plakala, nije htela to da radi. Nekoliko puta ju je čak i naterao na seks. Tukao je usred zatvora, a ona je morala da ćuti. Praktikovao je da je išamara, a onda da imaju seks. Ana je sve to trpela. Volela ga je, vidite da i sada sve trpi. Gleda kako ima seks sa Majom, Anđelom, i opet ga voli. Taj seks u zatvoru je trajao sve vreme dok je on bio na odsluženju kazne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading