"ZASLUŽILA SAM NEŠTO DOBRO" Ana se isplakala na Aleksandrinom ramenu, nesuđenoj Zvezdanovoj LJUBAVNICI priznala SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put se zauvek oprostila od Slavnića!

"ZASLUŽILA SAM NEŠTO DOBRO" Ana se isplakala na Aleksandrinom ramenu, nesuđenoj Zvezdanovoj LJUBAVNICI priznala SVE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić je sinoć obavila maratonski razgovor sa Aleksandrom Nikolić, koja ju je podsetila na nju iz mlađih dana. Sa njom je pričala o činjenici da su ih obe napustili očevi, Ćurčićeva je otkrila više detalja o svojoj deci, a potom joj priznala da joj je izbor potrčka pomogao da se lakše oprosti od Zvezdana Slavnića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleks i Ana

- Ja sam reka na nominacijama da se od njega opraštam životno. Tih 13 godina kao da je 40 šta smo prošli. Mnogo mi je olakšalo ovo što je bilo za izolaciju i ovo šta je radio, nemam više šta ni da se opraštam. To što se rasplačem kad pričam sa tobom je moja bol. Ne mogu da sasečem sve za tri meseca, ali mi je "Zadruga" dosta pomogla - govorila je Ana Aleks.

- Postoji razlog što se ovo dešava i tebe će sigurno da sačeka nešto dobro - dodala je Aleks.

- Sigurno, zaslužila sam - dodala je Ćurčićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading