RASKRINKANI LOPOVI U BELOJ KUĆI! Zadrugarka napala Anitu da KRADE, a onda drugarice zabile nož jedna drugoj u leđa, nastao opšti HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.05.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović napadnuta da je lopov, a onda otkriveno ko još krade po Beloj kući.

RASKRINKANI LOPOVI U BELOJ KUĆI! Zadrugarka napala Anitu da KRADE, a onda drugarice zabile nož jedna drugoj u leđa, nastao opšti HAOS! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Popović optužila je Anitu Stanojlović da joj je ukrala lak za kosu, a onda su se u raspavu uključile i druge zadrugarke koje su otkrile ko sve krade po kući.

- Za Uskrs mi je stigao ovaj lak za kosu od mame, stajao mi je tu na zidiću. Vrlo brzo je nestao sa zidića, baš sam komentarisala: "Ko mi je ukrao lak za kosu?". Sinoć kada se Anita tuširala, videla sam lak za kosu isti u njenom neseseru, kada sam je pitala, rekla mi je da joj je Anđela Đuričić dala taj lak. Ja sam pitala posle Anđelu, pokazala joj lak, ona mi je rekla da nije pozajmila i da ona ne koristi taj lak i da nije njen. Rekao je Miljan sada da prilaziš ovde i služiš se svime, svakog dana prilaziš ovde, nikada ti nisam rekla da možeš to da radiš - rekla je Miljana.

- Kod kreveta sam ga uzela, gde sam ga i stavila jutros. Što bih ga stavila tamo gde ga nisam našla - rekla je Anita.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Popović i Anita Stanojlović svađa

- Dobro, okej. Mislim Anita brate?! - šokirala se Anđela.

- I da je Anita ukrala lak za kosu, da li jedna ovde od vas ništa nije ukrala, pa ste našle da je napadate - rekla je Aleks.

- Ja joj sve dajem Aleksandra - rekla je Miljana.

- I ti si krala, jesi, doviđenja...Nije bitno to, nego neko optužuje devojku da krade, a ona isto krade! - rekla je Aleksandra.

- Anita mi je rekla da si mi ti (Milica) ukrala mleko. Zatekla sam Anitu iza kreveta Sanjinog i Markovog - rekla je Miljana.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Popović i Anita Stanojlović svađa oko laka za kosu

- Što si ti odala Milicu - pitala je Ana Spasojević.

- Rekla sam samo kako je bilo, da smo sedeli Milica i ja...Rekla sam joj da ne pravi scene - rekla je Anita.

- Pričam o našem odnosu, misliš da je to okej - pitala je Milica.

- Ti kao moja drugarica ne treba da mi okreneš leđa - rekla je Anita.

- Taj dan sam ti pričala da se monstruozno ponašaš. Roditelji su uz nas kakvi god da smo, ali ako tvoje dete ima lošeg oca, zašto mora da ima lošu majku?! Pričala sam ti svaki dan o tome, ti si meni klimala glavom i pričala da si u pravu - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading