BEZ STARCA ANĐELI NEMA UDARCA: Rasturačica brakova se bacila na Lepog Miću, predložila mu AKCIJU u bazenu, a tek da joj vidite MINI BIKINI!

Autor:

Zadruga

06.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se nabacivala Lepom Mići!

BEZ STARCA ANĐELI NEMA UDARCA: Rasturačica brakova se bacila na Lepog Miću, predložila mu AKCIJU u bazenu, a tek da joj vidite MINI BIKINI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića dobila je od podrške kupaći kostim u zlatnoj boji, kojim se odmah pohvalila zadrugarima. Tu se našao i Lepi Mića, kom je Anđela kupaći stavila pod nos i ponudila mu se da se zajedno kupaju, kada se bude utegla u mini bikini. 

Na društvenoj mreži Instagram poteglo se pitanje da li se Anđela udvarala na taj način Mići, budući da je i sa Zvezdanom bila u vezi, koji je od nje duplo stariji. Iako se zna da je Mića savetovao očinski Anđelu, te da joj se našao u mnogim situacijama, ova slika mnoge je zaintrigirala. 

 

- Mićo, primaš li me u bazen sa ovim? - upitala je Anđela dosta starijeg Miću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading