PRETI MU ZATVOR POSLE ZADRUGE, PRODUKCIJA GA HITNO IZVODI ZBOG SUĐENJA: Filip Car saznao sve šta se dešava napolju, prebledeo!

Autor:

Zadruga

02.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar napušta Zadrugu zbog suđenja krivice!

PRETI MU ZATVOR POSLE ZADRUGE, PRODUKCIJA GA HITNO IZVODI ZBOG SUĐENJA: Filip Car saznao sve šta se dešava napolju, prebledeo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com

Bojan Simić proslavio se kao bivši suprug pevačice Ivane Šašić, koji ju je prevario sa starijom gospođom. Međutim, on je na konto razvoda ušao u rijaliti Zadruga 6, a potom izneo niz optužbi na Ivanin račun. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojan Simić Zadruga 6

 

No, to nije sve, Boki je večeras priznao da je imao velikih problema sa zakonom, da ga čeka ozbiljno suđenje, a u tom naletu otkrio je da ima 3 godine uslovnu kaznu. Što znači da ukoliko prestupi ponovo zakon, ide momentalno u zatvor. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Bojan Simić Zadruga 6

 

- Ja sam pod tenzijom, imam suđenje, tražim da me izvedu, da mi zovu advokata, da uzme akte, imam tri godine uslova, sad imam krivicu, Palata pravde, ja ne znam šta je brate! 17-tog maja imam suđenje. Još mi ova pakuje, zabrana prilaska, k*rac, palac - rekao je Boki Filipu Caru, na šta mu je on odgovorio:

- Dobro Boki, ti znaš da ja tebe ovde volim više od mnogih ljudi, tebi se nakupilo, meni se nakupilo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading