BRUTALAN OKRŠAJ LJUBAVNICE I PREVARENE ŽENE! Ana NASRNULA na Maju, podigle Belu kuću na noge! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnićeva ljubavnica provocirala njegovu bivšu ženu Anu i devojku Aleksandru, te ih prozivala da ne znaju kako treba s robijašem da postupaju da bi ga zadržale

BRUTALAN OKRŠAJ LJUBAVNICE I PREVARENE ŽENE! Ana NASRNULA na Maju, podigle Belu kuću na noge! (FOTO)

Foto: Promo

Maja Marinković

I ove godine zadrugari su na imanju u Šimanovcima obeležili Međunarodni praznik rada. Dok su se jedni sunčali u dvorištu, drugi roštiljali, Zvezdanove suparnice ni na ovaj dan nisu mirovale. Njegova najnovija ljubavnica Maja Marinković je sve vreme provocirala Slavnićevu bivšu ženu Anu Ćurčić, koju je u jednom trenutku htela i da bije.

Večita Anina zaštitnica Zorica Marković se odmah našla da pomogne drugarici, te su zajedno ušle u sukob s Marinkovićkom. Kako Maji nije bilo dovoljno što je ove dve potkačila, u sve je uplela i Aleksandru Nikolić, prozivajući je da je ona za jednokratnu upotrebu, te da zbog toga nije mogla da zadrži Zvezdana duže pored sebe.

Naime, nakon brutalne svađe pred objektivom Republike pozirale su i sadašnje i bivše žene, a ubrzo nakon što se naša ekipa udaljila sa lica mesta, bez obzira na praznik, one su nastavile sukobe zbog sina Moke Slavnića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.05.2023 14:35

Maja je bezvredna djevojka koju može imat ko god hoće i kad hoće totalno prazna osoba neobrazovana nikakve kvalitete nema ako je na ponos što se seksa sa kim stgne nek se ponosi to je jedino što radi u životu BRUKA