MAJA ZBOG POLNE BOLESTI ZAVRŠILA NA PRIVATNOJ KLINICI: Otkrivamo sve detalje o starletinom problemu!

Autor:

Zadruga

24.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Maje Marinković otkriva sve o njenoj polnoj bolesti!

MAJA ZBOG POLNE BOLESTI ZAVRŠILA NA PRIVATNOJ KLINICI: Otkrivamo sve detalje o starletinom problemu!

Foto: ST/D. Kadić, Pixabay.com, Zadruga official

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić

Starleta Maja Marinković optužena je od mnogih cimera, pa i bivšeg dečka Filipa Cara da ima polnu bolest. Filip je ispričao da ga je Maja tokom prethodnog leta, između sezona zarazila, te da se mesecima lečio od nje. 

Međutim, Filip nije želeo da otkriva o kakvoj se bolesti radi, pa je portal Republika došao do saznanja. Naime, Majina drugarica ispričala je za naš portal o čemu se radilo.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković

 

- Maja je imala problema ginekoloških, ali daleko bilo da je bilo šta bilo to što je Car pričao. Ona je išla na pregled, nakon abortusa, ona je stalno išla kod ginekologa, pa se javila i specijalisti da je pogleda. Išla je na jednu privatnu kliniku, da bi otkrili o čemu se radi - započinje Majina drugarica za Republiku i nastavlja:

- To se vodi kao polna bolest u medicni, ali nije to kao što je predstavljeno, jer se to brzo rešilo. Ona je bila terapiju i tu je sve stalo. Mislim, to može da se desi svakoj ženi, taj virus je u nama, pa je samo pitanje da li će se aktivirati ili ne. Shodno njenom stresu i svemu šta je proživela, dobro je ona i ostala zdrava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading